identifikace vyhořelé součástky-oprava auto kamery

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
termit256

#31 Příspěvek od termit256 »

Musis tipnout jake tam bylo napajeci napeti (podle pouzitych soucastek, rozsahu vstupnich napeti apod.), zmerit odber proudu a pak pohledat nejaky LDO s vyhovujicimi parametry a rozlozenim vyvodu pomoci filtu u nektereho z velkych distributoru. Pripadne tam nadratovat neco co mas po ruce.
Kostitras777

#32 Příspěvek od Kostitras777 »

to je zřejmě nad mé znalosti. napětí znám jen přívodní podle adaptéru
Kostitras777

#33 Příspěvek od Kostitras777 »

opravdu neni nikdo schopen mi poradit co tam připájet aby to běželo? případně jak to přepojit aby si to myslelo že to jede na baterii?
Kostitras777

#34 Příspěvek od Kostitras777 »

ahoj. po delší době se vracím abych konečně svůj problém vyřešil. našel sem na netu toto: https://detail.1688.com/offer/545254772732.html

myslíte, že by to mohlo být ono? nemohu o tom najít žádný datasheet...
Kostitras777

#35 Příspěvek od Kostitras777 »

ahoj. tak nakonec jsem zkusil propojit-propájet přímo ty kontakty místo toho integráče. spojil sem na tvrdo vstup s výstupem, jako by tam ta součástka tam nebyla a světe div se. funguje to. nejspíš to byla nějaká ochrana, proti přepětí a odešla právě, když jsem tam omylem pustil dvojnásobné napětí. teď tedy naní kamera již chráněna, ale přepětí už nehrozí a hlavně, že to funguje :-) přestal fungovat jen provoz na vnitřní baterii, ale to může být i tou samotnou baterií, že prostě již nemá kapacitu... nevim. napětí na ni naměřim... mějte se bando a díky za prvotní rady...
Odpovědět

Zpět na „Součástky“