Má to význam do tohoto stroje tohle cpát?
Výběr grafické karty
Moderátor: Moderátoři
Také jsem musel nedávno provést upgrade.
tak jsem tam narval i5 a GTX1080 OC a budu mít zase pár let klid
( http://81.19.12.198/obrazky/IMGP6434.JPG )
dokonce ani yt se neseká ...
- Přílohy
-
IMGP6434.JPG- (285.93 KiB) Staženo 99 x
Takže ani lepší/ale starší CPU ani Grafika se zapnutou HW akcelerací už ty stupidní kodeky dnes rozumně nepřelouská. A to mi tam kvoká 4G RAM s WIN7/64. Bohužel jediná léčba, aby jely i stupidní videa z webu je jim zakázat HD rozlišení, nebo zakázat nové kodeky nějakým pluginem (prý to umí Chrome, na FF se musím podívat), případně lépe koupit nějaký rozumnější strojek - třeba i "repase" s nějakou i5.
Standa99: Helé, nekšeftuješ s tím náhodou?
Když mu současná sestava až na GPU vyhovuje, tak nevidím důvod, proč by si měl postavit nějakej novej, pořádnější, za 15k (jo, ty APU, tedy CPU, co do nich serou GPU, jsou zbytečně mastný a jiný na CZ trhu prakticky nejsou
A že to neumí HW akceleraci VP9 a H265? I přesto, že tyhle kodeky moje grafárna nezná, přehrávání 1080p a 1440p na 1024 řádkách monitoru (obraz je při vyšším rozlišení ostřejší) jde naprosto hladce, bez kousání, CPU se nezapotí.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Novou sestavu jsem mu nenavrhoval, ale řešení to je taky.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
EDIT: tak i FF má nějaký doplněk, který přepíná VP8 a VP9 do H264.
zkusím aplikovat drobnou obezličku
JInak PC mám - CPU i3 6100, 12Gb DDR4, MB Asus h110i plus a systém na SSD. Takže žádného "rychlíka"...
- Přílohy
-
Screenshot_20180204_083413.jpg- (97.86 KiB) Staženo 76 x
Victronix píše:termit256 píše:Pokud je tvuj strop 1000,- tak odpoved je jednoducha, dej tam tu nejlepsi co za ty prachy sezenes.
No a to bylo to, s čím jsem potřeboval poradit -:)
Jedinej MetalGod to asi pochopil.
Ja nevim ci chces na tom radit, proste si vem nejaky prehled grafickych karet jako treba toto a hledej co nejvykonnejsi kartu za co nejmin penez.
http://www.guru3d.com/miraserver/images ... led-22.png
Inzeraty za tebe se bude chtit prochazet malokomu