Ano, ale až na vygenerované stránce. Takže se tímto opravuji a dávám ti za pravdu, FERYACTe.masar píše:Odkaz na jakéhokoliv "panduláčka" zabere méně místa než jakékoliv "motto", FERYACTe.
Da se vypnout zobrazovani obrazku v podpisech u prispevku?
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
masar píše:Pokud máš na mysli význam mého podpisového smajlíka, ponechám to bez odpovědi. I tak dobře plní svou funkci.
Citace viz Pravidla 4f
Nezklamal jsi. Alespoň vím, že když se mně něco nezdá, tak je to pravda. Normální člověk by odpověděl jinak. Ale je to Tvoje věc.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Stále je co objevovat, Zdeňku. I to, že "když se ti něco nezdá, tak je to pravda". Tak na to do zítřka nezapomeň, ať to nemusíš objevovat znovu.ZdenekHQ píše:masar píše:Pokud máš na mysli význam mého podpisového smajlíka, ponechám to bez odpovědi. I tak dobře plní svou funkci.
Citace viz Pravidla 4f...
Je to stejně tak dlouhý, jak to sám v nastavení fóra nadefinuješ. Takže místo :wink: může bejt :mrk:, nebo taky jen ;) (2 bajty; to, myslím, už funguje, jen nevím, jestli je to krátkou alternativou na :wink:, nebo se na :wink: překládá, nebo se naopak :wink: překládá na ;)).ZdenekHQ píše:Horší je to s nadužíváním smajlíků za každou větou, speciálněTo je 6 znaků - : w i n k :
Mimochodem - je tady letitá chyba, na :cry: (:cry:) jsou namontovaný dva smajly, díky čemuž se použije jen ten první, ale ten druhej (
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ano. Na to pravidlo jsi skutečně odkázal. Paradoxně ihned poté, co jsi ho porušil:ZdenekHQ píše:A Ty vážně neumíš číst? Já se na to pravidlo odkázal, Ty ne. Bohužel.
A nebo můžeš tvrdit, že se mi to jen zdá. Ty můžeš.
Kolegovi se asi udělalo šoufl...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
@Metalgod: Vyřešeno. Teď se bude více plakat.
edit: Ale rozhodl jsem se, že ti tu odpověď prozradím: VŽDYCKY se takhle