Sakriš začíná to být těžší a těžší a čím víc se to protahuje, tím více se sžívám s integrovanými repráky v monitoru HYUNDAI L72D. Včera za celý den jsem neměl ani chuť zapínat větší výkon jak už jsem psal v prvním postu.
Ovlivnit tak rozdílné výsledky mohlo vícero věcí.
Nevím zda i toto, ale např. vybitá baterie v multimetru, možný nějaký zkrat na plošném spoji desky v oblasti výstupu pro subwoofer, špatná technika měření, uvolněný kontakt napájecího konektoru od trafa. Nevím, teď už to asi nezjistím.
Avšak pořád platí, že bych se to chtěl pokusit dát do kupy za pomocí rad sám. Pokud se mi to nepodaří, budu hledat jiné řešení. Rozhodně však ne to, že bych si to dal opravit (což je zároveň i odpovědí pro soukromé zprávy s nabídkami výhodné opravy, jsou to zajímavé nabídky respektive byla jen jedna a nepopírám, že byla velmi výhodná, ale bohužel nežiji sám a nebylo mi to schváleno.
Pravda je, že ta sestava 2.1 jela prakticky 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a třeba i několik měsíců v kuse přičemž nešla jen pár hodin když třeba byla odpojena elektřina pro celou oblast kvůli údržbě na distribuční síti.
Jen takový mimo dotaz, jak jsem psal o tom FM přenosu audia přes autorádio. Někde jsem četl, že by šlo vstupní signál z pc připojit přímo na autorádio akorát, že byl problém s něčím v autorádiu, že něco by nemuselo obsahovat a kvůli tomu by se pak v PC jen zakouřilo. Proto jsem volil audio přenos přes FM modulátor který mi zůstal od doby kdy jsem přestal provozovat auto. Kde nehrozí poškození PC. Akorát ten FM přenos má svoji velkou mouchu, dost to hučí, vrčí.
Asi bych na tento dotaz měl založit nové vlákno?
Ještě jsem měl kdysi aktivní repro KINYO

které jsem předělával pro auto to jest vyhodil jsem to trafíčko a napájel jsem to z auta. No hrálo to božsky. Akorát nemohu najít ten hlavní repro, jestli jsem ho třeba nevyhodil. To originál trafo také možná ještě někde se povaluje. Auto nepoužívám už minimálně 5 let.