Zázrak ve Slušovicích odhalen

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
termit256

#31 Příspěvek od termit256 »

To jsou jen kecy a vymluvy toho neschopneho bridila. S dotacemi dovede podnikat kazda nula a je mi jasne ze pomlouval Havla kdyz odmitli lit do te cerne diry prachy.

Cloveka ktereho cuba okradl jsem osobne znal, cely zivot delal v zemedelstvi, kdyz odchazel na duchod, prodal te mrdce jakesi technologie protoze uz chtel mit klid a uzit si trochu na stara kolena. Ten hajzlik mu nezaplatil, poslal sve sro do konkurzu, ale znamy musel uver doplatit, prisel o vsechny prachy a statek. A takove svine se tady zastavas? Je to obycejny zlodej, nic vic.
Krome okradeni spousty lidi nedokazal po prevratu vubec nic, jen mlit pantem, ale je vic nez zjevne ze u spousty lidi tyhle plane kecy porad zabiraji.
sinclair

#32 Příspěvek od sinclair »

Přestaň blbě žvanit a radši si projdi tu bakalářku.
termit256

#33 Příspěvek od termit256 »

Kaslu ti na nejakou bakalarku. Mi staci co vidim na vlastni oci. Ten hnup po revoluci nevybudoval VUBEC NIC, jen lidi okradl. To jsou fakta.
Garantuju ti, ze zminenemu znamemu bys do oci nerekl ze blbe zvani. Bohuzel uz zemrel, takze ti nemuzu tlumocit jeho nazor na ty kecy co tu o cubovi pises.
sinclair

#34 Příspěvek od sinclair »

Nemáš důkaz vůbec na nic, ani rozsudek či cokoli podobného, ale žvaníš.
Vůbec nemusíš tušit, jak to bylo doopravdy a jestli vůbec existovala nějaká smlouva a jestli byla v pořádku.
Ale přesto je podle Tebe docent, zemědělský inženýr a kandidát věd sprostý zloděj a neschopný lhář.
Nejsi odsud a nemůžeš ani vědět, zda něco vybudoval či ne.
V chodu jsi AK nikdy nemohl vidět, tahal jsi kačera po pískovišti.
Ale chytrej jak rádio Jerevan.
termit256

#35 Příspěvek od termit256 »

Jaky rozsudek? Proste mu nezaplatil fakturu a poslal firmu do konkurzu. Podivej se do obchodniho rejstriku, tam mas ten tvuj "rozsudek". Byl to jeho posledni pokus o podnikani a skoncil okradenim spousty lidi o 360.000.000 korun.
Ukaz mi jednu jedinou vec co po revoluci ten hnup vybudoval. Vubec nic.

Kdyz ses tak zbehlej v zemedelstvi, mel ses jit tehdy podivat do JZD byt i jen o par vesnic dal. Kde nemeli ve vedeni takoveho aparatcika a na ten jeho "zazrak" se museli po korunkach skladat. Tam to vypadalo jak v padesatych letech. Nikde krome Slusovic pro toho komunistickeho hnupa nemeli dobreho slova.
tomasjedno

#36 Příspěvek od tomasjedno »

Jj. Tak třeba ty jejich TNS-AT. Příklad zázračné podnikatelské schopnosti Čuby.

K nákupu čehokoli na volnoměnových trzích bylo třeba získat devizový příděl. Deviz bylo málo, takže příděl závisel na vůli orgánů KSČ. Bylo mnoho povolaných, málo vyvolených.
Takže JZD AK Slušovice dostal schválený devizový příděl, za 10.000 Kčs nakoupili devizy od SBČS, za to koupili tchajwanské PC-AT (80286 20 MHz, 1 MB RAM, 20 MB HD, FD 5¼”, EGA, color monitor 14”), přibalili k tomu pár disket s dojivostí krav a prodali to tady za 220.000 Kčs. To se to pak stavělo dostihovou dráhu apod.
masar

#37 Příspěvek od masar »

Tobě se kapitalismus očividně nelíbí. :wink:
tomasjedno

#38 Příspěvek od tomasjedno »

Přídělový kapitalismus, kde jsou si někteří rovnější, fakt ne :D
masar

#39 Příspěvek od masar »

termit256 píše:Jaky rozsudek? Proste mu nezaplatil fakturu a poslal firmu do konkurzu.
A aby ji mohl do toho konkurzu poslat, soudil se až u ÚS, který mu vyhověl, že? :wink:
masar

#40 Příspěvek od masar »

tomasjedno píše:Přídělový kapitalismus, kde jsou si někteří rovnější, fakt ne :D
Tak ty jsi dokonce i protiunijní? :wink:
sinclair

#41 Příspěvek od sinclair »

Jaroslave, to máte zbytečné. Když to napíšu slušně, tak termit je jakýmkoli argumentem "nepřesvědčitelný" :D
masar

#42 Příspěvek od masar »

Já ho nepřesvědčuji, já se ho jen ptám a on mi ochotně odpovídá. :wink:
termit256

#43 Příspěvek od termit256 »

masar píše:
termit256 píše:Jaky rozsudek? Proste mu nezaplatil fakturu a poslal firmu do konkurzu.
A aby ji mohl do toho konkurzu poslat, soudil se až u ÚS, který mu vyhověl, že? :wink:

Ustavni soud ho vykopl, veritele sve penize uz nikdy nevideli a ta mrdka cuba se jen smeje.
tomasjedno

#44 Příspěvek od tomasjedno »

masar píše:
tomasjedno píše:Přídělový kapitalismus, kde jsou si někteří rovnější, fakt ne :D
Tak ty jsi dokonce i protiunijní? :wink:
Ty mi nechceš rozumět. Čubovi bylo dovoleno, aby pár kontejnerů těch PC dovezl a rozprodal, zatímco těm, kdo je potřebovali, to dovoleno nebylo (nedostali na to devizy). Samozřejmě že s pádem železné opony se Čubovi tenhle kafemlejnek na peníze zadřel.
masar

#45 Příspěvek od masar »

A ta dnešní EU to není přídělový (dotační) kapitalizmus?
Nějakej "kafemlejnek" se zadřel hned po 89., to jo, ale AGRO AWAN šla do konkurzu až v r. 2004, ne? :wink:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“