Návodky na to, jak se brzy nabourat.

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Celeron

#31 Příspěvek od Celeron »

Před pár lety jsem jel v zimě za tmy a sněžení přes Mimoňskej les směrem na Mnichárnu. U Ralska jsem viděl u příkopu divočáka a tak jsem zvolnil na těch cca 50. Po chvíli mě dojel nějakej kvokvot s Oktávkou a zkoušel mě vyblikat a pak vytroubit. Nevím proč blbnul, možná se mu nechtělo předjíždět a vyjet z celkem dost hlubokých pruhů ve sněhu. Nakonec mě předjel a zmizel velkou rychlostí. Po 2 km jsem ho dojel, auto v příkopě na boku, předek rozflákanej, airbag odpálenej, jemu tekla z frňáku červená a opodál mrtvý prase.
Jak se pak strašně omlouval a byl vděčnej, že jsem ho nechal zavolat, když tam jeho operátor neměl signál...
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
tomasjedno

#32 Příspěvek od tomasjedno »

Jo, vždycky je důvod. Třeba můj nedávný zážitek.
Praha, asi 22. hodina. Ulice Průběžná, rychlostní limit po celé délce běžný, tj. 50 km/h.
Po celé délce 1,8 km jela spolu dvě auta rychlostí 25 km/h. Jsou tam dvě místa, kde by se dali předjet - na křižovatce s ulicí V korytech - tam se to zadní přesunulo do pravého pruhu a zablokovalo ho taky, a u křížení s ulicí Dubečskou - tam je vozovka dostatečně široká, ale borci se drželi levého kraje. Po kolejích to nešlo, při nedávné rekonstrukci tam udělali neprůjezdný, nezpevněný tramvajový pás.
O důvodu se dá jen spekulovat - třeba se vsadili, jak velkou kolonu za sebou dokážou vyrobit.
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“