Aukro vyžaduje zveřejnění čísla bankovního účtu!

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od ZdenekHQ »

To by mě pak zajímalo, jak ty úřady vlastně vyhodnocují podvodníky.

U mě byl na kontrole živnostňák, a jen mně řekli, že tenhle ŽL (činnost DýŽeje) si mám vyměnit a budu mít oprávnění asi na 50 volných živností.

Jsme kdysi blbli. Ztráta asi 70 kKč. Ne kvůli mně, ale tam se kradlo, že i okurky svítily. Tenkrát někdo ukradl nejen můj ŽL, ale i hromadu CD. Tenkrát stálo 500Kč/ks. No a policie v Pozořicích se mnou sepsala papír, že toho a toho dne jsem v naší vesnici ztratil svůj ŽL. Konec. Že tam byla škoda přes 5000Kč u CD je nezajímalo. Od té doby je mám "rád".
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
p32

#32 Příspěvek od p32 »

Tak předtím tam byl ten kód a rodné číslo (např. 379-RČ), ale potom to zákonem změnili na CZ-RČ. To, že nepřijde papír, tak na to nemá vliv, neznalost zákona neomlouvá. FÚ zajímá vyplnění právě toho RČ. Osm let už nejsem plátce DPH, takže mám pokoj, který jsem si naplánoval a teď už ohledně kontroly DPH nemohou přilézt.
termit256

#33 Příspěvek od termit256 »

ZdenekHQ píše:Číslo účtu nijak. Ohledně Rč jsem to napsal, ale Ty raději budeš hrát natvrdlýho, aby ses dozvěděl víc. Sorry, ale nic nebude. Provokuj dál.

Bud jsem to prehlid nebo princip zneuziti nepochopil.
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Behemot »

aukro zneužívá údaje furt, blekotali nějaký kokotiny stran účtu, tak řikám budiž, odvolávám souhlas se zpracováním osobních údajů; na to akorát zas blekotali něco vo čudlách v účtu - to mě má snad zajímat? si ze mě dělají prdel, né? nejsu povinej podle zákona někam lézt na nějaký čudly; prokazatelným způsobem dostali odvolání souhlasu, tak ať makají, až se z nich bude hulit! no asi holt zaměstnám příživníky na ouřadě, ať se požerou mezi sebou

je fakt neuvěřitelný, jak sviňská firma se z toho časem stala :arrow:
termit256

#35 Příspěvek od termit256 »

Co konkretne si predstavujes pod pojmem "cudly v uctu"?
https://cs.wiktionary.org/wiki/%C4%8Dudla#v%C3%BDznam
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Behemot »

To se zeptej jich, mě to je naprosto volný. Dostali ukončení souhlasu se zpracováním - dostali, sami to potvrdili svou reakcí. Zákon nikde nic nepíše vo nějakejch účtech, čudlech a kdo ví čem eště.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Hubert_79 »

No ty vole, tys jim to nandal. To se celému vedení aukra rozklepala kolena :lol:
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“