Odmaštění a "odpilinění" řetězovky Narex

Tato sekce je určena pro diskusi o dílenském vybavení, tedy o nářadí, pomůckách a přípravcích, převážně tedy povahy mechanické, nikoliv elektrické

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Kremik

#31 Příspěvek od Kremik »

To je zajímavé. Když jsem s touto technikou začínal (pila, sekačka), na podzim, když už jsem předpokládal méně prací (taky nikdy nevím, která bude poslední), nalil jsem do kanistru stabilizátor a v klidu jsem nechával benzín ve všem až do jara. Nebyl s tím žádný problém, postupně jsem stabilizátor přestal dávat, a problémy nemám pořád. Když na jaře nechce sekačka startnout, naliju do zbytku v nádržce trošku benzínu nového, pak naskočí hned a ochotně vyjede všechno co v ní je.
Namíchaný benzín do motorovky se snažím spotřebovat nějak rozumně, ale pár měsíců taky mívá. Potíže byly se ztvrdlou membránou, ale ty vznikly spíše časem, než starým benzínem. Aspoň si to teda myslím :-)
termit256

#32 Příspěvek od termit256 »

Motorove pilky mi jedou porad, ale mam motorovy postrikovac stihl ktery pouzivam jen cca 2 mesice v roce. Nejake "zimovani" benzinu jsme nikdy neresili a nikdy s tim nebyl zadny problem. Proste jak se kram prestal pouzivat, hodil se do kouta a dalsi rok vytahl, nastartoval...
alxa

#33 Příspěvek od alxa »

Synovec se živí opravami zahradní techniky a tvrdí, že dnešní benzín vydrží méně než mléko.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od ZdenekHQ »

Nemáte někdo fotku Narex EPR35 D-C , jak tam mají naskládaný ty dráty kolem motoru?

Já bych si to normálně nafotil, ale to bylo tak zahnojený, že nebylo poznat, co je drát a co ten binec. Navíc bych si pěkně zahnojil foťák.

Pořád mně něco přebývá a nevím, kam to nacpat. Hlavně ty tlumivky. :D
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od ZdenekHQ »

Tak jsem to tam narval na hulváta, kde bylo místo kolem statoru, protože jsem pochopil, že podle drážek a otvorů se orientovat nemůžu. Ono tam totiž zas tak moc místa není.

Myslím, že si podobnou blbost na dlouho rozmyslím, protože ten binec kolem je fakt super. Ale zatím všechno funguje, jak má. Jen mně dílna voní benzinem jako někde v autoservisu.

Když jsem to skládal, měl jsem pocit, že je tam toho polovina. Navíc uvnitř je ta pila čistší než zvenku. :D
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Odpovědět

Zpět na „Dílenské vybavení, nářadí, pomůcky, přípravky“