"Úzký" jističe

Vše co se týká silnoproudu.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kejki

#31 Příspěvek od kejki »

Dekker píše:no tak jak jsme napsal. Vyměnit leda na vlastní náklady a je otázka zda jít do noarku, kterej začadil a nebo jít třeba do OEZ a nebo EATON
Mám koupený Schneider, protože vypadl z vyhledávání na charakteristiku A. A taky dělají Poláci imitaci s podobným jménem, tak by to mohla být dobrá značka.
Zatím je tam půjčené AC a nečoudí.
Lukar

#32 Příspěvek od Lukar »

ZVUK - Hlavně u chráničů, nefunkční testovací tlačítko. Nebo neprošly při revizi při jejich měření.
Kombinované jističochrániče úzké i klasické NOARK mám v práci. Nebyly s nimi žádné problémy - tedy když jsou v chráněné rozvodnici. Problémy a to nejen s NOARKY jsou ve venkovních plastových rozváděčích kde je vodo a parotěsnost vlivem UV a dalších vlivů (brutální otevírání dvířek obsluhou) za zenitem. To bych bral. Měření chráničů a další, mám v popisu práce. Takže nebude to i tvůj případ?
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Behemot »

TAKJAN píše:Letohrad je takovej divnej. V podstatě je to stejně všechno tak nějak jedno. Brácha montuje všechny možný (ten letohrad ne) a nějaké reklamace jsou minimální, bez ohledu na značku. Já osobně mám nejradši eaton, od malých až po 500A.
takovej SEZ je prakticky u všech levnější, u chráničů tuplem, problémy zatim jenom DoA (zatím teda asi 1 ks co měl domrvenou mechaniku a nešel ani rozhejbat, prostě volnoběžka trvale přeskakovala)

u jednoho chrániču mám podezření že přestalo fungovat tlachadlo TEST
Odpovědět

Zpět na „Silnoproudá technika“