Zkušenosti s nákupy v LIDLu.

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
BOBOBO

#301 Příspěvek od BOBOBO »

Zdravím . Chtěl bych jen připomenout , že odkazy fotek zboží z lidlu jsou zbytečné a většina takovýchto odkazů ztratila smysl . Sem dávejte foto , tedy rozumně veliké . Myslel jsem si , že zde rychle najdu foto té "chytré" nabíječky do jiného vlákna .... Našel jsem několik odkazů ......
rnbw

#302 Příspěvek od rnbw »

konosuke

#303 Příspěvek od konosuke »

Je lepší než Světák (Hanušovice) z Bille a Grešlák (Nymburk) z Tesca...notabéne za stejnou cenu. No možná Ambrosius z Kauflanu v konkurenci obstojí...Inu krize jak cyp a navěky bude, pracujeme v hicu, v létě suší furt, na točený v lokálu s obsluhou není prostě, no.
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
BOBOBO

#304 Příspěvek od BOBOBO »

No , co se piva týče , tak ten Grafenwalder je pils k pití . Třeba se na mě již podepsal , ale mám ho v několikaletém užívání při spokojenosti .
Přílohy
grafenwalder.JPG
(27.35 KiB) Staženo 40 x
Celeron

#305 Příspěvek od Celeron »

Co ty pneumatický nůžky a jehlovou oklepávačku, koupil jste někdo? Já koupil vloni pneumatickou univerzálku, co se na ní dá přidělat brusná trojůhelníková žehlička, vibrační škrabka a čelní a boční vibrační pilka a zatím maká bez problémů a to jsem tou pilkou v dřevěnce domečku vyřízl asi 50 děr pro hranatý elektroinstalační krabice co si zákazník vymyslel...
Jirka
konosuke

#306 Příspěvek od konosuke »

Poštovní schránka z Lidlu, bílý lakovaný komaxitem plech, vhodná pro laboratoř, ordinaci, lékárnu, ale i jinde.
Přílohy
PS.JPG
(40.15 KiB) Staženo 70 x
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
konosuke

#307 Příspěvek od konosuke »

Koukněte...digitální teploměr vnitřní i vnější teploty, paměť min. a max. hodnot, hodiny...na jednu baterii AAA 1.5V, termočídlo na kablíku délky cca 2.8m prostrčí se oknem ven. Tak málo je radosti v životě...jediná nepatrná chyba na kráse neosvětlený display. Z našeho lidového Lidlu za 99,90 Kč, záruka 3 roky.
Přílohy
teploměr.JPG
(25.19 KiB) Staženo 43 x
Hejnicek

#308 Příspěvek od Hejnicek »

Jeste zkontrolovat presnost mereni teploty a je to dokonale.
konosuke

#309 Příspěvek od konosuke »

Pokojovou teplotu ukazuje s odchylkou méně než 0.5°C proti lihovému měřáku na stěně tak že v této cenové třídě...chtělo by to dobastlit jednu zelenou osvětlovací LED, krátkodobě by to baterie utáhla.
Celeron

#310 Příspěvek od Celeron »

Tuhle pixlu jsem u nich koupil 2013 možná dokonce 2012.
Testoval jsem ji porovnáním s kalibrovaným měřákem s PT100. Sondy proti sobě, PT100 reference, vše bylo vždy položený komplet ve stejným zastíněným místě na zahradě.
P100 / vnitřní / vnější
28,6 / 28,3 / 28,8
17,2 / 17,0 / 17,5
-4,4 / -4,1 / -4,7
Víc porovnání jsem nedělal, tohle mě stačilo
To bych řekl, že je dost dobrý za ty peníze :!: Ale já to myslím kupoval za 199,- PT100 stála asi 30x tolik :wink:
Jo a k tý ledce, dobře že tam žádný přisvícení není, všecky přisvětlovátka ať se udělaj sebelíp mírně ovlivňují teplotu uvnitř. S tímhle jsou přímo profláklý digitální termostaty z elektroinstalačních systémů ABB, třeba Tango, Element, Time. Tam zase topí relátko a to dost...
Jirka
rnbw

#311 Příspěvek od rnbw »

Je to na bateriu, tak to nemoze mat podsvietenie. Kto by chcel menit bateriu kazdych par dni...
konosuke

#312 Příspěvek od konosuke »

Ale počkaj ! Světlo LED by se aktivovalo stiskem na 1-2 sek., tak jsem to myslel.
rnbw

#313 Příspěvek od rnbw »

To si mozes dorobit. Akurat budes potrebovat menic, lebo na 1,5V ziadna LED svietit nebude...to je druhy dovod, preco to tam nie je :D
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#314 Příspěvek od jjilek »

BOBOBO píše:No , co se piva týče , tak ten Grafenwalder je pils k pití . Třeba se na mě již podepsal , ale mám ho v několikaletém užívání při spokojenosti .

Já s vzal na dovolenou celé plato, něco jsem rozdal a zbytek vždy večer po tůrách v horku vypil. Ale těch 8,90 stál jen asi týden. I těch 11,90 je na plechovku a dobrou chuť slušná cena.
konosuke

#315 Příspěvek od konosuke »

Včera měli v akci tedy slevě Argus 10 original, je lepší než ten nemožný protizácpový nápoj s modrou etiketou.
http://www.fastimages.eu/images/argus.jpg
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“