Zkušenosti s nákupy v LIDLu. 2
Moderátor: Moderátoři
- weed_smoker
- scorpions-cz
- kevin_mitnick
Chtěl bych se zeptat zdejšího osazenstva, jaké máte zkušenosti s nákupem na e-shopu Lidlu? Recenze na netu jsou poměrně otřesné, delší doba doba dodání by mi celkem nevadila, ale skutečnost, že by přišlo zboží poškozené, nebo vrácené jiným zákazníkem, či dokonce použité je pro mne naprosto nepřijatelná. Tím spíš, že eshop pak údajně nekomunikuje a vše se vleče s nejistým výsledkem.
Chtěl bych koupit zboží, které bylo nedávno v akci a nechce se mi čekat na opakování akce (pokud vůbec nějaké bude).
Díky za každou předanou zkušenost
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
- scorpions-cz
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Jenys, byla to tahle cirkulárka? Můžeš sem potom dát nějaké zkušenosti s ní? Docela po ní pokukuji na nějakou drobnou fajnovou práci. Mimo jiné by mne zajímalo jestli k ní jde připojit vysavač a jak moc v tom případě rozhazuje piliny a prach. A pak taky provedení, (přesnost, vůle a tak).