Zkušenosti s nákupy v LIDLu. 2

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
konosuke

#331 Příspěvek od konosuke »

Pikofarad píše:Pěkná,tváří se jako pravá kůže.Za ty prachy bezva

jo dík za uznání...celkem mně padne na figuru jediné co irituje je absence
vnějších náprsních kapsiček na zip pro mobil, doklady a drobné na autobus, podobný výrobek Identic summer camp z KIK je má (cena mírně vyšší) no čo už
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Celeron

#332 Příspěvek od Celeron »

Pozor, v tý bundě nekouřit a nepřibližovat se k otevřenému ohni. Je vyrobena ze samých vysoce hořlavých materiálů. :lol: :lol: :lol:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
starecd

#333 Příspěvek od starecd »

Nechtěl bych ani pravou koženou, jednou jsem chtěl dělat frajera, děkuji už nechci v létě je v tom horko v zimě zima.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#334 Příspěvek od forbidden »

Koženou bundu mám, ale nosím leda na podzim a na jaře. Léto a zima fakt nejsou ty pravý období. :lol:
Hydrawerk

#335 Příspěvek od Hydrawerk »

Má někdo tenhle elektrický šroubovák? https://www.lidl-shop.cz/PARKSIDE-Vrtac ... G+produkty
Zvenku si na něm dali fakt záležet.
Celeron

#336 Příspěvek od Celeron »

V Lidlu je teď "pneumatickej" týden. Problém je, že nabízenej kompresor neutáhne snad kromě ofukovací pistole a foukačky na gumy nic z nabízenýho pneumatickýho příslušenství. :roll: Popis musel sestavovat nějakej 🤐, hlavně že tam píše, že nádoba kompresoru musí mít alespoň 50 litrů. Nojo, ale to je plat prtný, když tu nádobu kompresor s výkonem cca 100l/min průběžně nedoplní. :(
Ty cajky, třeba sbíječku či pískovačku neutáhne ani 250l/min dvojválec, odzkoušeno.
Navíc mi není moc jasný, na co jsou vlastně ty některý pneumatický kraviny, třeba mazací pumpa, šavlopilka nebo sponkovačka, když to je naprosto vyhovující ruční u mazačky a u dalšího baterka nebo 230V. Už vidím někoho v nějaký strojovně nebo na stavbě, jak za sebou tahá hadici se stlačeným vzduchem a půlmetrákovej kompresor.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
kevin_mitnick

#337 Příspěvek od kevin_mitnick »

Celeron píše:V Lidlu je teď "pneumatickej" týden.
Ty cajky, třeba sbíječku či pískovačku neutáhne ani 250l/min dvojválec, odzkoušeno.

Souhlas. Mam doma kvuli podnikani a potrebe stlacenyho vzduchu profi kompresor od Scheidera. 300l/min, 10 bar, 60l nadoba. Stejnou piskovacku jako je ted v Lidlu, jen s jinym logem na deklu utahnul jedine stylem minuta prace/minuta pauza (nastesti mi to na to co jsem delal stacilo) a ta "sbijecka" (posunul mi ji kamos kdyz jemu nesla) je na houby uplne. Spousta ramusu a malo vykonu...

Celeron píše:Navíc mi není moc jasný, na co jsou vlastně ty některý pneumatický kraviny, třeba mazací pumpa, šavlopilka nebo sponkovačka, když to je naprosto vyhovující ruční u mazačky a u dalšího baterka nebo 230V.

V orginalu jsou ty pneumaticky cajky hodne uzitecna vec. Treba mazacka v autoservisu nebo automobilce, savlopilka a sponkovacka treba ve stolarsky dilne. Navic to resi spoustu problemu na pracovistich kde potrebujes kvuli bezpecnosti neco co neni na elektriku a nejiskri. Problem je v tom, ze pak nejaky zoufalec vymyslel delat napodobeniny tohodle naradi v hobby provedeni. A pruser byl na svete. Pulka lidi si to za tech par susnu koupi, trikrat to pouzije, zjisti ze jim je to doma na houby a pak to 10 let lezi na pude. Ale obchodnik ma uz penizky na konte. Ja tak mam doma razovy utahovak na kola. Pouzil jsem to asi trikrat, pak uz jsem byl liny tahat hadici a kombinace krizovy klic a par kopancu se ukazala jako dostatecna a ten cajk mi uz dost let lezi v garazi.
Hydrawerk

#338 Příspěvek od Hydrawerk »

Celeron píše:V Lidlu je teď "pneumatickej" týden.

Heh, to tam bývá pravidelně, možná dvakrát ročně. Jako kdyby to snad lidi kupovali... Asi to vždycky prodají.
konosuke

#339 Příspěvek od konosuke »

Neprodají, zboží obmění a zásoby recyklují nebo rovnou zničí, cyklus se opakuje. kapitalismus XXI století, jak dlouho to může fungovat ? (tohle není ovšem jenom Lidl)
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Sadra17

#340 Příspěvek od Sadra17 »

neničí, stáhnou zpátky do skladu a prodaji v "lidl shop" :wink:
starecd

#341 Příspěvek od starecd »

A to, co se neprodá v shopu, dá se na prodejny k výprodeji.
sinclair

#342 Příspěvek od sinclair »

To je to výhodný nakupování, nejen vercajku v hypáči. Nahovno, ale je to pod jednou střechou a opticky cenově jakože výhodně.
Regál se psíma konzervama, hned v tom dalším jsou sbíječky a kompresory, o kus dál zase "funkční legíny" :D dobrý, fakt..
Pět naprostých blbců ze stovky lidí se najde vždycky. Vymyšlený to mají dobře.
Nakadah

#343 Příspěvek od Nakadah »

Pěkné videa z testování všelijakého nářadí z Lidlu. To pneumatické nářadí ve spojení s tím malým kompresorem je celkem k prdu. Pilka se zastavuje, vrtačka ani neumí zašroubovat 6ku vrut a ani vrtání samotné není slavné.

https://www.youtube.com/user/videobrico/videos
konosuke

#344 Příspěvek od konosuke »

u nás v Kocourkově, ale to nic, stejně bude líp a už se těšíme na novou pekárnu
Přílohy
L2.jpg
L2.jpg
L1.jpg
L1.jpg
L3.jpg
L3.jpg
sinclair

#345 Příspěvek od sinclair »

Kono, aspoň budeš mět lepší výběr srágor za 199,- :D
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“