EAGLE - otázky a odpovědi
Moderátor: Moderátoři
Ahoj, potřeboval bych vyexportovat díry pro frézu, ale nejde mi to ! ...drillcfg.upl není pořádně ke stažení (zkusil jsem dva a možná to není úplně to pravé ořechové...)
Postupuju dle internetového návodu, vždycky mi to vygeneruje nějaký *.drd soubor... ale vždycky je tam nějaká chyba (viditelně nesmyslně velké díry, místo jedné díry jsou tam čtveřice, apod...)
Díky za rady! Vy mě určitě zachráníte!
xtyo píše:Zdravím,
já bych to udělal jednoduše, že při exportu dat bych si tu stranu ozrcadlil ale v případě pokud už kreslíš na spodní straně tak mirror zase vypnul.
Jenže já potřebuju ozrcadlit jen písmena, zbytek nechat.
Udělal jsem to tak,že jsem dal MIRROR-GROUP...a pak MIRROR na každou součástku samostatně. Tvar tak zůstal.
k tomu obrácení textu ... Viz. foto - v tomhle případě jde o otočení na stranu plošných spojů. Záleží jen na tom, jakou máš zvolenou vrstvu. TOP = strana nejčastěji vývod. součástek (ale i smd - u oboustr. tišťáků), BOTTOM - u 1-stranného tišťáku je to strana plošných spojů. Podle toho se ti i obrací text.
- Přílohy
-
DPS-text3.jpg- (147.39 KiB) Staženo 197 x
-
DPS-text2.jpg- (145.56 KiB) Staženo 178 x
-
DPS-text1.jpg- (155.39 KiB) Staženo 176 x
Chci si importovat svoje logo v bmp,
import je v pohodě, ale výrobce DPS má problém s tím, že je obrázek definovaný obdélníkama a ne čárama !! (Asi by nebyl problém, kdybych měl logo na top nebo bottom....ale já chci jen odmaskovanou zem -tstop)
Jak to udělat správně??
Nemůže to třeba být jen tím, že má obrázek nedostatečně hladké zakřivené stran?
- Přílohy
-
obdelniky.png- (9.63 KiB) Staženo 201 x
výsledek vypadá takhle:
- Přílohy
-
poylgon.png- (51.28 KiB) Staženo 177 x