Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora? (zamčeno)

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
helios

#361 Příspěvek od helios »

Nemajú hanby, lebo ide o peniaze... :chicken:
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
rnbw

#362 Příspěvek od rnbw »

No zjavne sa to oplati. Vykupna cena+auto+praca a este stale z toho maju zisk. Tak si hovorim, ze ake su asi zisky tych "oficialnych" mestskych zberni a kde koncia?
kbulda

#363 Příspěvek od kbulda »

Sandal píše:Já jen vim že tyhle vrtačky dost často tlučou.Asi ještě neměli dvojitou izolaci. :lol:

Tento typ vrtačky už má dvojitou izolaci.
mahony

#364 Příspěvek od mahony »

pro Stašek-vrtačka Typ EV 313D, 220V,350W, 550ot/min.,1,75A, hlava do 13vrtáku. Vrtačka je pracant,motor držák i ložiska,jediná oprava za 35let je vypínač. K vrtačce se prodával stojan Typ S41.Izolace je dvojtá,tato vrtačka už nekope /jen pokud se kousne vrták,pak máš co dělat jí udržet./ Měj se ahoj
a má to kostru ?? /já určitě/
kewin
Kontaktovat uživatele:

#365 Příspěvek od kewin »

ja dotahl 2 LCD monitory obě 17 ky jeden beng a druhy fujistu siemens jeden už opravuju a druhy vypada že ma KO LCD panel takže zbude na součastky :wink: jinak taky si řika trochu nerozum vyhodit takovej poctivej vyrobek :?
stasek

#366 Příspěvek od stasek »

Mahony, díky moc za informace.
jef111
Kontaktovat uživatele:

#367 Příspěvek od jef111 »

Tak já se taky pochlubím :-)
Včerejší úlovek:

http://www.hificlassic.ee/index.php?pag ... roup_id=20

Akorát mu tam chybí jeden knoflík, mě ne 8-) Je v tom přenoska Shure M75. Nevíte někdo kde koupit originální hrot kromě AME? Zdá se mi že tam už mají čínské napodobeniny, hrot co jsem koupil posledně vypadal vakt hnusně a taky moc dobře nehrál :-( Ten který jsem kupoval před několika lety byl perfektní...

Před týdnem to byla zase motorová pila Alko :D A taky kupa LP desek (Arakain, Vitacit, Orlík, Tři sestry, Aklehol, Citron...) :P
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
rnbw

#368 Příspěvek od rnbw »

To je parada :)
kewin
Kontaktovat uživatele:

#369 Příspěvek od kewin »

jeff to maš obrovské štěsti :-) a jinak gratuluju u nas nic :-/
zdrojmesit

#370 Příspěvek od zdrojmesit »

Nedávno jsem šel kolem popelnic a u nich byla krabice od tiskárny -řekl jsem si " co kdyby náhodou " a jak jinak v krabici byla ve fólii zabalená tiskárna ještě s výplněma z polystyrénu. Je to laserová multifunkce samsung SCX 4200 používaná ,ale chybí kazeta s tonerem takže nemůžu zkusit jestli tiskárna funguje- jinak software ( nebo firmware ) jede, zapékací jednotka taky, ale koupit na zkoušku toner za min.1000 Kč a nakonec zbytečně nemá cenu. Největší tiskárna jakou jsem kdy našel byla barevná laserovka HP color laser jet CP 1215 ,ale jak jinak 2 tonery chyběly.
Má někdo zkušenosti s tím že našel tiskárnu u které stačilo opravit jednoduchou mechanickou závadu a běhala jako nová ?
rnbw

#371 Příspěvek od rnbw »

Dostal som Minoltu PagePro 1350E, chybal valec a toner a bol odlomeny zasobnik na papier. Zasobnik som zlepil, zohnal valec a toner a funguje to.
jef111
Kontaktovat uživatele:

#372 Příspěvek od jef111 »

Já tak minimálně jednou do roka nacházím starší laserovky Oki nebo HP, obvykle s válcem a bez toneru (bez válce ani neberu). Párkrát se podařilo už i s tonerem, ale ten bývá naprd - zhrudkovatělý nebo s nějakými chlupy domácích mazlíčků a podobně. Třeba do těch Oki bývají tonery hodně levné, tak to neřeším.
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
rnbw

#373 Příspěvek od rnbw »

Ciernobiele HP su vdacne, tam je toner s valcom v jednom, takze staci kupit novy a je vystarane pri domacom pouziti na niekolko rokov. S farebnymi je to horsie, tam su tonery 4... Takze ked chybaju, je vhodne si to u niekoho vyskusat, kto tie tonery ma.
bastliar

#374 Příspěvek od bastliar »

Termovizne moduly z audin a bmw-čiek musia byť horúcim zbožím. Ak by niekto o nejakom vedel :wink:
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#375 Příspěvek od Lukas-Peca »

Dneska někdo na ulici vyhodil PC, tak jsem ho kuchnul. Byla v něm základní deska, kterou jsem včera koupil za dvě kila.
Krom toho tam byl zdroj ,,300 W" s filtrací 680 uF na 12 V větvi...
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“