Zkušenosti s nákupy v LIDLu.

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
konosuke

#361 Příspěvek od konosuke »

Elektronická digitální ladička pro skoro všechny hudební nástroje, LCD display, LED stupnice, vlastní mikrofon, baterie...ale hlavě pro kytaru, též z Lidlu.
Přílohy
ladička.jpg
(57.54 KiB) Staženo 128 x
kytara.jpg
(62.21 KiB) Staženo 92 x
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
foxrider

#362 Příspěvek od foxrider »

Dneska jsem náhodou vlezl do Lídlu a zaujala mně ultrazvuková čistička Silver Crest, měli jen jeden jediný kus, navíc bylo vidět že je rozbalený, za 599 Kč. Risknul jsem to a doma hned po ohřátí - asi 10 km na nosiči kola jsem to vezl jen tak přikurtovaný spirálovým zámkem - vyzkoušel nejdřív na máminých brýlích. Funguje perfektně, rozdíl byl vidět už po 90 sec., to je nejmenší čas. Max je 600 sec. Zkusil jsem druhý brýle, taky super. Máma si to moc pochvalovala :D. Pak můj řetěz, ten jsem zkusil na 300 sec., taky super, i když jsem ho musel trochu místy doladit vodičkou proti oxidům.
Hned mám vyřešený dárek pod stromeček, no vlastně pro celou naší rodinu. :D
tomasjedno

#363 Příspěvek od tomasjedno »

foxrider píše:...Zkusil jsem druhý brýle, taky super. Máma si to moc pochvalovala...
Aby si to pochvalovala i za týden, nezapomeň dotáhnout šroubečky. A za týden zkontrolovat.
Pračka šroubky povoluje, a vyčištěný závit má tu tendenci taky.
hafca

#364 Příspěvek od hafca »

I já ho nakonec koupil jako náhradu za ten, co jsem tady v jiné části před časem řešil.
Ale zajímalo by mě, co kdo používáte za čistící lázně. Jestli jen home-made nebo nějaké kupované.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
konosuke

#365 Příspěvek od konosuke »

Ultrazvuková čistička, hm, dobrý...hodí se rovněž na hroty MD gramo přenosky, jednou se tu na EB probíralo, jo pokud to konstrukce přístroje umožní. Ale za pokus stojí.
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Artaban001

#366 Příspěvek od Artaban001 »

Hydrawerk: Já to rádio mám a jsem s ním spokojen. Výrobce je "Shenzen Billian" (teda já mám verzi bez Bluetooth z loňska). Hraje mi tu každý den. Jako radiobudík jej nepoužívám.
Celeron

#367 Příspěvek od Celeron »

tomasjedno píše:
foxrider píše:...Zkusil jsem druhý brýle, taky super. Máma si to moc pochvalovala...
Aby si to pochvalovala i za týden, nezapomeň dotáhnout šroubečky. A za týden zkontrolovat.
Pračka šroubky povoluje, a vyčištěný závit má tu tendenci taky.

To mi povídej!! Taky jsem se divil, jak se mi v UZ pračce po druhým čištění zcela rozebraly. 8O
Jirka
foxrider

#368 Příspěvek od foxrider »

Jj, i v návodu na možnost uvolnění šroubků upozorňovali, taky jsem potom dotahoval.... Máma říkala že ta jedna nožička se ale stejně časem uvolňuje.
No ale je to lesk jako blesk! :D

Jo jako náplň jsem použil jen čistou vodu s malým množstvím Jaru.
Přílohy
fotka.php.jpeg
(50.77 KiB) Staženo 78 x
Fotografie3738.jpg
(203.85 KiB) Staženo 89 x
starecd

#369 Příspěvek od starecd »

Celkem by mě zajímalo, co dokáže vyčistit na CD, DVD. Nezkoušel někdo?
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#370 Příspěvek od PeteBurns »

Nemate niekto fotky pred a po cisteni? Pretoze som skusal viacero cisticiek, s roznymi vykonmi, na rozne predmety, ale vysledok prakticky uplna nula, ziadny rozdiel...tak by ma zaujimali konkretne detaily, ci som uz ja slepy, alebo aj tu funguje stare zname placebo ;)
konosuke

#371 Příspěvek od konosuke »

Včera to jsem se vypravil do Lidlu k prohlídce bateriové rádiohračky tuším zas ten Silver Crest...FM/AM - rozsahy KV 4-21 MHz škoda že nechodí od 3.5-27 MHz kde vysílají amatéři a CB radio...
Hydrawerk

#372 Příspěvek od Hydrawerk »

Artaban001 píše:Hydrawerk: Já to rádio mám a jsem s ním spokojen.

Jo, to je dobře. Kritizoval jsem spíše prodejce Tchibo. Samotné rádio může být klidně OK.
Celeron

#373 Příspěvek od Celeron »

foxrider píše:Jj, i v návodu na možnost uvolnění šroubků upozorňovali, taky jsem potom dotahoval.... .

Přeci víš, jak to je. Návod se čte, až vše ostatní selže :!: :D
Jirka
Celeron

#374 Příspěvek od Celeron »

Tak jsem dnes podlehl a vyrazil do Lidlu pro sadu sukovníků, 5 průměrů za 129 kaček. No neber to když značkový stojí jeden 5x tolik. :) A doma milý překvápko. Všechny jsem zkusil do 30 mm dubový fošny a světě div se, vrtaj dobře, nepálej, hladkej obvod otvoru. Obyčejným pilníkem se moc nechytám, diamanťákem jo, takže vyrobeno z bláta to rozhodně není. Kupodivu další Parkside z Lidlu, co není úplnej šmejd...
Jo a maj za 59 brousící šmirgl prstýnky na Dremelku.
Jirka
Eleman

#375 Příspěvek od Eleman »

Chtěl jsem koupit včera sadu stupňovitých vrtáků, bohužel hodinu po otvíračce v obou obchodech beznadějně vyprodáno :evil: . Tak jsem alespoň vzal sadu diamantových frézek a řezací kotoučky. :lol:
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“