Provoz fóra

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#376 Příspěvek od ZdenekHQ »

Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#377 Příspěvek od forbidden »

Díky, to jsem netušil, co to vlastně znamená. Každopádně jsem si to sám neměnil. Ale fakt nevím, jestli jsem si toho všiml až teď, nebo to bylo dýl.
Hill
Administrátor

#378 Příspěvek od Hill »

Jenys ve vláknu o technické kvalitě vysílání ČRo píše:To Hill, tak to se omlouvám, neuvědomil jsem si, že to způsobí takový problém. Vůbec jsem nechtěl sem tahat politiku, jen jsem asi zvolil nešťastné přirovnání. Takže se omlouvám ještě jednou :oops:
Případně to zase smaž.

P.S.Jen mě napadá, že by se na bastlírně dalo smazat více témat OT. Ale aby to zase nebyla nějaká plíživá cenzura, nebo se mýlím. Jenys.

Nestíhám číst všechna vlákna, ale přibývá uživatelů, kterým vadí, že se z bastlírny stává diskusní fórum o ničem, stejnými plky zaprasené, jako veřejná diskusní fóra. Je to porušení pravidel, ale, jak říkám, nikdo z moderátorů tu nedrží stálou službu a nikdo vlastně nestíháme hned smáznout každý příspěvek, který do vlákna nepatří.
Prostě na politiku už tu jsou nejméně dvě vlákna, do ostatních nepatří. Když to z nich vymažu, není v tom nic osobního, berte to prosím tak, že se pokouším zachránit aspoň zbyteček přehlednosti fóra.
Možná pozdě.
Bastlírna by už dnes nemohla existovat na Měsíci, protože by astronomové museli předělat mapy - místo Moře klidu by tam bylo Moře zbytečných keců.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#379 Příspěvek od ZdenekHQ »

Zatím jsme udělali v novém roce prvních pár malých kroků ke zlepšení:

1. Přestala být tolerována citace politických "špalků" z jiných webů, brzy se to objeví i v Pravidlech EB

2. Šampionek už má skutečně svůj vlastní chlívek: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... forum&f=59 . Tím pádem vyhrál i bonus a má vrácený z Koše svoje dvě vyhozený vlákna a může v klidu i přes moje vrčení pokračovat...

Klasické "zapojení ze šuplíku" se nachází zde: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... forum&f=65

Na to, že je 3.ledna 23:59, tak snad zatím dobrý, ne?

EDIT: Oprava odkazů.
Naposledy upravil(a) ZdenekHQ dne 04 led 2017, 00:48, celkem upraveno 1 x.
]
PotPalo

#380 Příspěvek od PotPalo »

Tie odkazy sú rovnaké.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#381 Příspěvek od ZdenekHQ »

Opraveno, někdy opravdu rychleji píšu, než myslím.
]
Hill
Administrátor

#382 Příspěvek od Hill »

A já zase, jak mám chvilku, pronásleduji spammery z Ruska a Číny. Od Silvestra byli tři, na někoho tu bral plácačku i Honza, do toho jeden prudič a jeden nevím, co, který jen citoval vždy poslední dva příspěvky jakéhokoli vlákna, ale nic k nim nepřidal, to už tu také dost dlouho nebylo.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#383 Příspěvek od ZdenekHQ »

Je to o omezení politických debat na EB včetně nesmyslných citací, nic víc.
]
Sendyx

#384 Příspěvek od Sendyx »

Ještě by bylo asi vhodné udělat Lex Tampon, ty jeho bláboly a "rady" ať jsou pouze v chlívku, a chlívek ať se nezobrazuje nepřihlášeným. Stejně nechápu, proč si skladatel supertechnologií z vykuchaných TV neudělá nějaký svůj blogísek.
Curvetraceristé všech zemí spojte se!
EKKAR

#385 Příspěvek od EKKAR »

Klid, Sendy - to už bys taky mohl trvat na tom, abys měl svůj vlastní chlívek jen a jen pro sebe ty a já a Hill a kdoví kdo ještě ... Zas se to nemusí přehánět, pokud se bude Bublifu.ck držet sám ve svojí ohrádce s případným občasným "mírným" dokopnutím, není potřeba mu ji nijak extra zvyšovat případně mu nad ni rozmotávat vostnák nebo žiletkáč ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Sendyx

#386 Příspěvek od Sendyx »

Bohužel, Ekkare, to jeho blábolení a tolerance k tomu dělá Bastlírně špatnou službu... ale co, spolek penzistů z kominterny tohle fórum už pořádně zablešil :twisted: .
PotPalo

#387 Příspěvek od PotPalo »

Čo tak založiť novú skupinu "diagnózy", a tam premiestniť tých či oných... :wink: :lol:
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
EKKAR

#388 Příspěvek od EKKAR »

Já neříkám tolerovat mu potulování se po dvorku, když má vyhrazenej chlívek - já říkám že je zbytečný dělat mu do chlíva zvukovou izolaci, aby jeho bučení nebylo slyšet až na návsi, když tam stejně je cejtit jeho smrádek ... No a ten rozhádanej "spolek stalinistickejch gerontů", to už bych vůbec neřešil - to vznikne tak nějak samo od sebe všude, kde se sejde pár exemplářů týhle věkový skupiny a začnou se dohadovat nad tím, co dřív bylo horší a co lepší respektive jestli to bylo tak nebo onak podle tvrzení toho konkrétního jednotlivce - hádají se o h0vně, nedosáhnou svým dohadováním vůbec ničeho, protože nemají vůbec žádný možnosti cokoliv změnit a štěkají na nesprávným hrobě - jenže my lidi už jsme takový - čím starší, tím hašteřivější ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#389 Příspěvek od ZdenekHQ »

Teď už jen zbývá, abysme si založili nějakou vlastní komisi, co nám "nezávisle" udělí titul "Nejtolerantnější technické fórum roku 20xx". :D

Tolerantní jsme, ale vůči všem.

Vzpomeňte si třeba na Kolesu. Dodnes má na EB BAN, který nakonec dostal, a já jsem ho raději nesmazal, aby se náhodou nenašel nějaký recesista, co by to chtěl zneužít. Proto se vytváří "chlívky" jako poslední stadium, aby se případně dalo velmi rychle zasáhnout.

Mimochodem ty nesmyslný ocenění, kdy každej obchod či banka dnes má nějakou medaili za statečnost či boj se zákazníky a hrdě se k ní hlásí u mě vyvolávají jen smích. Nějak zapomínají sdělit, že si ty komise, medaile a posudkové weby sami tvoří a je to jen součást reklamy. Ovšem prostého člověka občas zblbnou, bohužel...
]
Sendyx

#390 Příspěvek od Sendyx »

Nemůžu si pomoct, ale Tamponek přes varování soustavně plevelí. Tady už to není OT, ale zjevný trolling.

http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ic&t=78812
Zamčeno

Zpět na „Provoz fóra“