Dotaz k RFT colormat 4510A

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Deather

#46 Příspěvek od Deather »

mike Reagovat 10:46:20 20.08.2007
U Tesly Marina se po zapnuti rozzhavi do oranzova odpor, ktery ma asi oznaceni R506...je to spatne citelny.Je spojeny se sedivym valeckem, ktery je nad sitovou pojistkou 1,6A.Kdyz jsem tu tv zapinal poprve, nevedel jsem o tom, ze ten odpor zhavi a kvuli tomu, ze jsem to mel zapnute delsi dobu, se ten sedivy valecek uplne rozpadnul, tak jsem ho vymenil.Mohlo by to byt vadnym sitovym svitkem?

:lol: :lol: :lol: :lol: 8-) :lol: :lol: :lol: 8-)
Hill
Administrátor

#47 Příspěvek od Hill »

Oberleutnant píše:Musim jeste dodat, ze ta tv prestala fungovat zrovna pri ladeni programu.Behem ladeni najednou ztmavl obraz a po chvili uz zhasla uplne obrazovka a prestal jit i zvuk a jenom sviti digitron a slabe piska VN trafo.Kdyz ta tv prestala fungovat, tak se po vypnuti uprostred obrazovky jeste zobrazovaly barevne fleky, ale za par dni se uz prestaly zobrazovat....

Je zajímavé, že KAŽDÁ ta televize Leošovi napřed chodí, třeba blbě, ale při ladění zdechne zdroj.
Zejména, když ladí šroubovákem a upustí ho, zpravidla tam, kde natropí nejvíc škody.
Deather

#48 Příspěvek od Deather »

Je zajímavé, že KAŽDÁ ta televize Leošovi napřed chodí, třeba blbě, ale při ladění zdechne zdroj.
Zejména, když ladí šroubovákem a upustí ho, zpravidla tam, kde natropí nejvíc škody.[/quote]

He zahadny to clovek.Ma v sebe vela negativnej energie-co chyti,to pokazi... 8-) :lol: :lol: :lol: 8-) :wink:
Peterseal

#49 Příspěvek od Peterseal »

U nich asi ani lampy nejdú :D
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“