praskání žárovek

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
no_-_name

#46 Příspěvek od no_-_name »

helios píše:
Tiež si zametal a vysával rozbité sklo z výbojky 4kW a zrkadla? Ale najväčší humus je aj tak z odlúpaných kúskov pokovenia zrkadla. Dokáže to robiť aj slušné skraty... :brakelamp:

Tak tak, byl jsem tam jako uvaděč ale po většinu času jsem byl u promítače v kabině... A jednou to bouchlo a bordel z toho byl fakt solidní, asi jako když lámeš cd :) Rychle hodil cívku na druhou mašinu a dojel to tam s krátkou přestávkou až do konce. Byly to "pětky z Prostějova", nádherný mašinky :) Škoda že nám tu postavili multiplex a kino se muselo zavřít :(

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
~Nestavte se mi na odpor! - Georg Simon Ohm ~
helios

#47 Příspěvek od helios »

Ja som 20 rokov premietal v kine na starých "štvorkách" mal som aj kino v prenájme, prišli multiplexy a malé kino sa stalo nerentabilné.
Vidím, že ste mali XB2 so stereom a červeným svetlom, dobrá výbava. Vždy mi je smutno, keď vidím ako veľké multimonopoly likvidujú malé a útulné kiná. Osobne ich mám radšej, ako sterilné sklo-železobetónové moderné opachy. Je to rozdiel ako domáca kuchyňa a McDonald... :cry:
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“