WiFi - otočení antény o 180°
Moderátor: Moderátoři
A tohle neres pres emaily, ale osobne...papir snese vsechno. Do oci se uz mluvi hur. Taky musi videt, ze jses nasranej.
Poskytovat jiným to za peníze většinou nesmíš, což ti ale těžko dokáže (pokud to teda děláš). Co vím, tak je ve smlouvě většinou to, že za přípojkou musí být pouze jedno koncové zařízení, což mi můj poskytovatel vysvětlil tak, že to router splňuje a je jim už jedno, kolik PC nebo čeho za tím máš, o rychlost je neokrádáš...
Směrovka ti pochopitelně nepomohlo, protože jak už jsme tu zjistili, problém není mezi tebou a jeho AP. Obecně to funguje tak, že se na to poskytovatel vyprdne, o klienta míň, nebo víc... Co z toho... Bohužel.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem nedávno bouřil kvůli jednomu kámošovi, že mu to blbě naistalovali, jelo to jak posr* a on chtěl skype. Skype nešel ani stáhnout, natož aby ho mohl provozovat. Takže telefon směr ISP. Druhej den volal, že to údajně opravili, já jsem tam znovu letěl, pingy do 10ms, ovšem po otevření seznamu.cz vylítly na 1500ms apod. Takže opět telefon a nakonec se zjistilo, že mu ISP nechal nastavenou/přiškrcenou rychlost na celých 2kB/s (jak za dob modemů přes ucpanej telecom). Co víc dodat... Chudáci lidi, co tomu vůbec nerozumí, já se pak za ně musím rozčilovat, což dělám velmi nerad. A toho zbytečnýho času...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]