Tiež by som rád vedel ako to dopadlo

Ponúkol som mu pomoc, ale neozval sa, takže ťažko povedať či to opravil alebo nie...všetky tieto meniče fungujú na tom istom princípe, opraviť ich nie je problém, ale treba rozumieť ako to presne funguje, ktorá časť slúži na čo, potom sa už príde na to kde je chyba, ako píše fero7, menič sa nedá skúšať cez žiarovku, pri jeho nábehu je veľký odber, ten spôsobí pokles napätia a integráče to zblbne, väčšina PWM obvodov má integrované vypnutie pri poklese napätia pod určitú úroveň, preto to cvakanie a cyklovanie, cvakajú prúdové nárazy a počuť ich vo vinutiach ako aj v samotných čipoch mosfetov, záleží aké prúdy tam tečú. Viac kusov feritových trafáčikov je bežné riešenie, je to oveľa výhodnejšie ako jeden hovadský kus, nielen kvôli rozmerom, ale aj rozdeleniu strát, ako na trafáčikoch, tak aj mosfetoch a diódach, záleží na zapojení. Ale je pravda, že ak sa na stavbu vlastného meniča nevyužijú súčiastky z PC zdrojov, tak sa absolútne neoplatia stavať, cena by vyšla minimálne toľko čo u toho kupovaného, plus nehovorím o všetkých problémoch, ktoré sa počas stavby meniča vyskytnú

Ja som síce môj menič postavil na PC zdrojoch zadarmo, ale ked zrátam, koľko mosfetov som počas vývoja odpálil, tak tá cena tak či tak vyšla podobne

Jediné čo ma teší je skutočný výkon, tie kupované často ani zdaleka nedosahujú také výkony, aké sú na skrinke napísané