DPS mikropáječky ERS50

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
paran

#46 Příspěvek od paran »

hafca píše:
paran píše:Takze mikropajecka postavena a funguje suprove. A vzhledem k dostupnosti nahradnich dilu u firmy Sagat p.Zidka to nema chybu. Pry se pripravuje do prodeje i 100W verze teto mikropajecky ( v kvetnu ma probehnout update domovske stranky kde pry bude v nabidce).

Velke diky vsem zucastenym za rady a hlavne foto podklady vse jsem hojne vyuzil pri stavbe. :lol:

Můžeš napsat podle čeho, nebo jak jsi nastavil ty trimry? Já jí koupil jako rozbitou a nějak se mi nedaří. Byla spálená pojistka v napájení OZ a hřálo to pořád. Po výmněně to pro změnu prakticky nehřeje, jen blikne LED a konec. :cry:

stahni si na uploadu v sekci Schemata soubor ERS50_schema.zip jsou tam i vytahy z AR pro upravy zapojeni pajecky, ktere jsem pri stavbe pouzil. Jinak ty dva trimry slouzi ke kalibraci nastaveni min. a max teploty. Nastavoval jsem merakem UT70B s teplotnim cidlem. Pokud Ti ale nehreje vubec hledej zavadu jinde. Zacni tim jestli nemas obracene zapojenou rucku, popr. vadny OZ atd.
hafca

#47 Příspěvek od hafca »

Už to maká. Byl ještě špatný potenciometr, trimr 68K, vyschlé elyty a pro jistotu jsem měnil i celou ručku. Stará byla ohnutá a kabel k ní by utáhnul snad celej barák. :lol:
Dík všem hafca
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od drabek06 »

Pokud chcete tak sem muzu dat navrh DPS pro ERS 50, je to navrhovany na stejnou vejikost jako je origos velikost a je to upraveny na vykonejsi odpory. Je to navrhovany v programu Sprint Layout. Stavel jsem uz tri kusy s timto DPS a OK !
paran

#49 Příspěvek od paran »

drabek06 píše:Pokud chcete tak sem muzu dat navrh DPS pro ERS 50, je to navrhovany na stejnou vejikost jako je origos velikost a je to upraveny na vykonejsi odpory. Je to navrhovany v programu Sprint Layout. Stavel jsem uz tri kusy s timto DPS a OK !

to urcite muzes, pokud nekdo bude stavet urcite to pomuze, ty vykonejsi odpory jdou sice umistit i na orig. DPS ale pokud je s nima pocitano uz pri navrhu je to urcite lepsi.
Sendyx

#50 Příspěvek od Sendyx »

Pokud někdo "tuníte" ERS50... nemá někdo k tomu vymyšlený modul, nebo celou elektroniku s funkcí Stanby - prostě po 10 minutách nešáhnutí na ručku (snímat optozávorou nebo mag. senzorem) to vypne ohřev ?
straciam

#51 Příspěvek od straciam »

ja mam doma 3 kusy osadenych DPS, tak mozem z jedneho suciastky povytahovat, naskenovat a hodit to sem.. neviem ci vam to pomoze. pokusim sa zohnat original neosadeny dps z tesly LH ale neviem ci to tam niekto bude este mat.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“