Pronájem domu

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
p32

#46 Příspěvek od p32 »

Ať ti to dopadne dobře. Jinak chybička se asi vloudila. Měl jste mamku vynechat a svëzt raději dalších 5-6 kamarádů a dotyčnému mužskému členstvu rovnou beze svědků rozbít držky klidně až v podvečer. To už ani policajti nejezdí, protože se bojí chodit ven bez dovolení.

iginoiii píše:a) nič nevyvrátil z toho článku
b) nič nedokázal svojími príkladmi

takže buď chystáte veľké odhalenie, alebo v podstate okrem toho, že ste ma naučil počítať splátku úveru(za čo ďakujem, snažím sa mať všeobecný rozhľad), nič nedosiahol. akurát ste odporučil ľudom, nech nemajú deti, takže?

Nebuď labuť.
a) nic vyvracet nebudu, to zkus diktovat známým v hospodě. Prostě si zkus něco přečíst :wink:
b) moje příklady nic nedokazovaly, jen snad to, že neumíš číst - byly to přiklady k výpočtu a zamyšlení pro ty, co tomu vůbec nerozumí. Takže až to zvládneš, tak sám sobě i nám prokážeš kolik se zaplatí a proč. Ne nějaké
a)3.3968e+006
b)3.8184e+006
c)5.7977e+006
cos tam dával. Ty to fakt neumíš napsat normálním číslem nebo se za to jen schováváš ?

Ne, žádné odhalení tajného agenta neplánuji, to si prostě neber tak osobně. Nakonec jsi vyskočil sám, ne ?

K tomu ps. se snad už ani nemusím vyjadřovat, že ?
Mimochodem, kolik jsi měl půjček a kolik jsi jich opravdu splatil ? Nebo aspoň lízingů, to je to samé ale pro jiné okolnosti.
Cust

#47 Příspěvek od Cust »

Citoval jsi mě a drahý iginoii odpověděl za mě, i přesto mám nutkání reagovat..
K bankám: až teď jsem si všimnul, že ses ptal na poplatky a úroky a ne na celkovou sumu, takže správná odpověď není těch necelých 5 mil, ale samozřejmě snížená o půjčované 3 mil.
Tedy výsledek: necelé 2 mil....
Co se týká podnikání, tak zkušenosti mám - v rodině, a od kamarádů, sám ale nepodnikám. Okrádání ve formě neplacení daní - šulení zisků je holt u spousty podnikatelů běžné - to mi nerozmluvíš...
K výpočtům iginoii: proč ti vadí daný způsob zápisu? Je to vykopírované z programu aby to nemusel přepisovat (podle počtu zobrazení desitiných míst a dřívějších vyjádření iginoii to typuju na matlab). Krom toho je to běžný zápis, kterému snad každý technik rozumí.
Naposledy upravil(a) Cust dne 03 bře 2011, 20:46, celkem upraveno 1 x.
Cust

#48 Příspěvek od Cust »

Mimar: držím palce!
iginoiii

#49 Příspěvek od iginoiii »

tie čísla mi dal matlab, ospravedlňujem sa za formát, len som to skopíroval a neupravoval ďalej. A však sa nič nedeje, len som proste dúfal vo viac.

plus vidím, že ste editoval svoj príspevok... takze doplnok: Vy ste pre mňa spravil službu a naučil ma počítať úvery, za to som sa už raz poďakoval, tak teraz ja Vás za odmenu naučím bežný matematický zápis. A potom, ako sa tento zápis naučíte, môžete si tie výsledky porovnať s Vašou kalkulačkou a upraviť vetu, či som čítal to čo ste písal správne

2Mimar: pekne kruté, držím palce ďalej:/

edit: ah, už som bol predbehnutý
Naposledy upravil(a) iginoiii dne 04 bře 2011, 00:35, celkem upraveno 1 x.
kevin_mitnick

#50 Příspěvek od kevin_mitnick »

Zakladni chyba. Maminku jsi mel nechat doma a namisto toho sebrat par kamosu z klubu pratel vojenske historie. Pred barakem zaparkovat OTcko, vyskakat ven, zridit palebne postaveni minometu a kulometne hnizdo a teprve PAK jit dovnitr...
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“