Osciloskop s 7QR20

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jarda
Zablokován
Zablokován

#46 Příspěvek od jarda »

Jen aby jsi věděl, že jsou k mání, a úprava je lehká, v prospěch parametrů osciloskopu
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od jjilek »

Mám tady TM694 ( http://www.toli.wz.cz/meraky/tm694/Page.html )
Máš-li zájem dám jej na Aukro, je vhodný právě pro sběratele. Než jsem jej před x-lety dal do skříně, tak jel. Bude chtít opatrně oživit staré elektrolytické kondensátory.
onlyvikastar

#48 Příspěvek od onlyvikastar »

Dovolil bych si využít toto vlákno k mému současnému dotazu. Neuniklo mi že spousta firem se v průběhu uplynulých 13 let začala zabývat stavebnicemi pro barevnou hudbu s CRT obrazovkou. Pokud bych chtěl využít takovou stavebnici jako odrazový můstek k dalším experimentům s 8LO29I (lepší TB, lepší OZ před DZ), jakou by jste doporučili? Případně je z vašeho pohledu lepší si udělat vše znovu a po vlastní ose?
RX-20
Doporučuje se dohled moderátorů

#49 Příspěvek od RX-20 »

"Neuniklo mi že spousta firem se v průběhu uplynulých 13 let začala zabývat stavebnicemi pro barevnou hudbu s CRT obrazovkou."
To používají asi barevné TV obrazovky, ne? Ty firmy jsou jistě čínské, že?
Hill
Administrátor

#50 Příspěvek od Hill »

Vzhledem k tomu, že jde o naprosto odlišné využití naprosto odlišných obrazovek, zapomeň na nějakou barevnou hudbu a rovnou si hraj s tou 8LO29I. Pořád s ní jde udělat použitelný osciloskop. Inspirace třeba tady,
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“