rnbw píše:No ja osobne by som to dal do zberu, pri tej hmotnosti by to mohlo byt cenovo zaujimave.
já ne
Moderátor: Moderátoři
rezis píše:Když se koukám na fotky a pominu-li debatu z které jsem jelen tak.
Dle mě je to trafo nějaký bast. Píše tam že vnější vínutí je vinuto páskem 10x0.5mm a je připojeno na svorky 0-240V. To se mi dost nezdá. Těch závitů tam nebude mnoho a tak velké to trafo aby vyšel tak malý poměr závitů na volt není. Navíc na sekundáru by byla šílená napětí a tomu výstupní svorky ani izolace neodpovídají - tam by se natáhl oblouk hned. Na rozptylový transformátor to tedy dle mě nevypadá. Spíše nesedí popisky. Takže bych na to šel od strany I....S na tu připojil napětí a měřil.
Ono v podstatě jde stejně o to co tazatel od toho transformátoru očekává.
xyxa píše:...původně jsem to trafo chtěl použít jako oddělovací k bazénu a světlům na zahradu...
Eleman píše:xyxa píše:...původně jsem to trafo chtěl použít jako oddělovací k bazénu a světlům na zahradu...
Ježíš proboha jenom to ne!!!!!!!
Toto amatérské trafo nikdy nemůže splňovat požadavky na bezpečnostní oddělovací trafo. Jestli to chceš vážně udělat, tak už teď jseš mrtvej.
Edit: Vidím, že už sis tu kravinu co si napsal uvědomil a příspěvek smazal/upravil. Ale jseš na zdejší uživatele docela hnusnej.
xyxa píše:Pánové PavelFF a mtajovsky díky za rady provedu nějaká měření ještě nevím kterou metodu uplatním a jak něco naměřím tak se ozvu zatím moc díky.