kurvitka :-)

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
starecd

#46 Příspěvek od starecd »

A co mají společného zapnuté klávesy se "zamrzáváním"při načítání stránky?
p32

#47 Příspěvek od p32 »

starecd píše:A co mají společného zapnuté klávesy se "zamrzáváním"při načítání stránky?

Po tvé úpravě příspěvku jsem ten svůj upravil taky, aby se vědělo o co šlo. Jestli se ti ta myš sekala, stačilo to napsat čitelně a řešilo by se něco jiného, např. spyware v PC nebo sekání sběrnice kvůli přehřátí atd..
starecd

#48 Příspěvek od starecd »

Příspěvek jsem neupravoval, bylo tam od začátku psané, že načítá jen při pohybu myši. Antivir mám AVG, a to nic nehlásilo, takže asi bude lepší Firefox používat minimálně. Protože Chrome, IE jedou normálně.
p32

#49 Příspěvek od p32 »

FF bude asi nějaká napadená, takže bych doporučil jen jedno - odstřelit a po restartu natvrdo odmazat všude, kde zůstala, vyčistit registry a potom teprve instalovat znova. FF jednoznačně funguje lépe než Chrome a IE a Opera, takže to bude zásek někde v jejich souborech a registrech pro ni.
starecd

#50 Příspěvek od starecd »

To je všechno hezké, ale FF v češtině, pak jdou odkazy na stránky, které jsou v anglině, tudíž nanic. Abych lezl někde do registru a mazal něco o čem nevím k čemu patří, na to nemám kvalifikaci. Projel jsem to ADW Cleanerem ovšem protokol jak prase jen v anglině, to jsem si fakt početl.
Zavřel jsem to a šmytec. Teď to sice jede, nevím jestli po kontrole tím programem, akorát nevím, jak dlouho.
ok1hga

#51 Příspěvek od ok1hga »

starecd píše: Projel jsem to ADW Cleanerem ovšem protokol jak prase jen v anglině, to jsem si fakt početl.
Zavřel jsem to a šmytec.

máš ten protokol uložený?
dej ho někomu zdatnějšímu přečíst . . . tam to určitě bude napsané, co tomu bylo . . .
starecd

#52 Příspěvek od starecd »

Tak to mě nenapadlo si ho uložit, i když, možná ho někde vykutám, mohlo by to pomoct někomu jinému.
masar

#53 Příspěvek od masar »

starecd měl ale pravděpodobně na mysli něco jiného. A sice neochotné a líné načítání stránek, které se urychlí chaotickým pohybem myši po desktopu.
Není to tak? :wink:
starecd

#54 Příspěvek od starecd »

Ne, načítání se úplně zastavilo, pokud jsem nepohnul s myší.
Hejnicek

#55 Příspěvek od Hejnicek »

Zkus i
about:config

Projdi položky, ktery nejsou ve Vyhozim stavu.

Ja jsem takto odstranil podivne chovani Firefoxu na Mapy.cz, kdy se mapa pri otevreni napoprve nenacetla, nebo nektere polozky menu mapy.
yakl

#56 Příspěvek od yakl »

Na Slovensku sa pripravuje nejaký zákon proti kazítkam. Mnohí ho odmietajú, ako bezzubý, neveria, že sa tento problém umelého stárnutia výrobkov dá riešiť zo strany spotrebiteľov a štátu. Debata v denníku PRAVDA:http://ix.sk/QRJw5
Mysteri

#57 Příspěvek od Mysteri »

Zákony tohto druhu sú na prd. Jediný zákon, ktorý by to ako-tak vyriešil, by bol zákon o minimálnej záruke napr. 5 alebo 10 rokov. Ten zákon by sa ale musel odsúhlasiť v celej EÚ, lebo inak to bude ,,obmedzovanie" voľného trhu.
Hejnicek

#58 Příspěvek od Hejnicek »

To rikam uz dlouho,
ja jsem benevolentnejsi - 3 roky min.
To by posililo i tu slavnou ekologii. Ale to se nehodi do kramu - napakuje se na tom min clanku retezce.
termit256

#59 Příspěvek od termit256 »

Zarucni doba 5let apod. neresi vubec nic. Vyrobci/dovozci si proste jen opravy v zaruce pripoctou k cene zbozi a vy budete rvat jak to ze v EU stoji stejny mobil jednou tolik co v US a svalovat to na nenazranost obchodniku, EU, Kalouska, zednare...

V minulosti byla zaruka pul roku a jak tu vetsina lidi svorne tvrdi, vyrobky byly kvalitnejsi. Delka zaruky s tim tedy zjevne nema co delat.

Osobne nevim proc bych mel platit za mobil s petiletou zarukou kdyz ho stejne nikdy nepouzivam dele nez 2-3 roky.
Hejnicek

#60 Příspěvek od Hejnicek »

Me rozhodne delsi zaruka vadit nebude.
Kram za 2 roky menit nepotrebuju a ani nechci.

Nejvic me dohreje porucha na naradi o vikendu, kdyz je nejvic potreba.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“