GM Electronic Brno se stěhuje.
Moderátor: Moderátoři
FERYACT píše:Kdo pamatuje v Brně fronty na Vachové.Mekce to elektroniků.
Na Vachové byla moje oblíbená prodejna "Radioamatér", kde si pamatuju i tváře prodavačů a tehdejší písničky z rozhlasu po drátě. Ale tou zmiňovanou malou konkurencí se první patro na tř. Vítězství 23 stalo až později, než byl sortiment součástek přestěhován z přízemí této budovy. Prodejna na Vachové pak byla k mému smutku zrušena. Později přibyly prodejny Tesly na Františkánské (bývalá prodejna obuvi), na tř.Vítězství (Eltos+Tesla Brno vedle Melantrichu) a v Elektrodomě na Jánské.FERYACT píše:Malá konkurence Vachové byla elektra v prvním patře na Masaryčce cca 150m od nádru na levé straně.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Hydrawerk píše:Takhle 31/3/2018 vypadalo asi budoucí sídlo GME v Brně u Vaňkovky. Zdá se mi, že za poslední rok se to skoro nezměnilo.
Dnes jsem se jich na to ptal, kdy to bude hotový nevěděli, ale do konce letošního roku prý těžko. A to tam původně už měli být, měli tam jít rovnou po skončení nájmu na Kolišti.
https://mapy.cz/s/2wzGb
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Celeron píše:Tys musel bejt hroznej despota.
Jakej despota? To bylo rozvíjení jemné motoriky a citu pro barvy...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
masar píše:Jo, z Diamantu (tuším Václavské nám. 25?)
V Diamantu jsem tenkrát sehnal 7QR20 za 150 Kčs. Nikde jinde ji neměli. A s tou adresou ses asi spletl, byl dole u Můstku vedle Koruny ale nevím to už na sto pro. Václavák 25 byla ta prodejna Eletra n.p. co se daly koupit sady na konstrukce z těch malejch sešitů Radioamatérská škola. O tom mi říkal kámoš Bohouš.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!