Mikrovlnka (HP, přesunuto)

Příspěvky, které svou "duchaplností" přesahují možnosti toho fóra.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
p32

#46 Příspěvek od p32 »

kutilmil píše:Vidiš p32. zasa jedna priblblá odpoveď že?
Ne, na tebe dost inteligentní. Nebo tě neučili o tom, jaká otázka, taková odpověď? Takže je dobře, že si sis ocenil své dotazy na přiblblé.
Kremik

#47 Příspěvek od Kremik »

Nechápu, co někomu vadí na "přihlouplých" dotazech. Vždyť jsou to ty nejpřímější.
kutilmil
Pod dozorem moderátorů
Pod dozorem moderátorů

#48 Příspěvek od kutilmil »

Už koštujeme.
Přílohy
Košt.JPG
Košt.JPG
scorpions-cz

#49 Příspěvek od scorpions-cz »

To vypadá ještě furt na zálibu :P
Kremik

#50 Příspěvek od Kremik »

Fakt jak fejsbůk.. Ale abys zapojil tu zástrčku pod stolem, to ne! :D
mi-ro

#51 Příspěvek od mi-ro »

Ještě vysvětlím k uklidnění flame ten můj "omyl". Je pravda, že normální mikrovlnka má dva provozní a jeden bezpečnostní spínač, který zkratuje napájení MOTu dokud nejsou dvířka bezpečně zavřená. Jenže, když dostanete do opravy mikrovlnku z ubytovny východních dělníků a ta má ulomené obě západky dvířek, buďte na pozoru. Nevěřil jsem, že by ty tři spínače dokázal někdo obejít. Dokázal.....
..to bude jen ňákej odpůrek
kutilmil
Pod dozorem moderátorů
Pod dozorem moderátorů

#52 Příspěvek od kutilmil »

Lepšie by bolo, keby som zapojil tie zásuvky nad stolom. To ale nie je vidno
Mysteri

#53 Příspěvek od Mysteri »

Inteligentný dospelý alkoholik nemieša rôzne značky chľastu :twisted:
Na tom obrázku to vyzerá, ako: ,,čo sa našlo nedopité v kontajneri"... :lol:
kutilmil
Pod dozorem moderátorů
Pod dozorem moderátorů

#54 Příspěvek od kutilmil »

tak nejak ale slovo v kontajneri zamen za slovo v chladničke.
BOBOBO

#55 Příspěvek od BOBOBO »

Rozprostření MW testoval Danyk .
weed_smoker

#56 Příspěvek od weed_smoker »

Taky se to používá na hubení dřevokaznýho hmyzu.Jakýkoliv maso v MW ohřátý je hnusný a nedá se žrát,párky v tom bouchaj,podobně jako vejce a pečivo začne doutnat,někdy i hořet.
Zkoušel jsem v tom rozsvěcet různý trubice a taky nádobí se zlatým okrajem,kterej měl přerušení v jednom místě.Docela jsem se divil,když se indukovalo 10kV jedním závitem.
BTW.Strčil bych do toho třeba Kalouska nebo Sorose,když už to chceš zkoušet.Žádnou kočku nebo myš.
mi-ro

#57 Příspěvek od mi-ro »

Ohřátý maso v MWT je hnusný? Ale jdi. To ale bylo hnusný už předtím. A že ti blafne rohlík, nj to ho tam nesmíš zapomenout 5 minut. A vajíčka a párky se prostě do MW nedávají stejně jako kovový nádobí. A jak jsi přišel na 10kV na jednom závitu?
..to bude jen ňákej odpůrek
lesana87

#58 Příspěvek od lesana87 »

Párek stačí propíchat vidličkou a nesmažit ho na plný výkon, od toho tam je ten knoflík pro nastavení výkonu.
robo

#59 Příspěvek od robo »

Rozhodně by jsem neměli uzeniny ohřívat jen tak na talířku, bez zaklopení, protože pak zde opět hrozí popraskání párků či klobásek a ještě si můžeme přidělat práci pozdějším umýváním vnitřku mikrovlnné trouby. Ta nejrychlejší i když ne nejlepší metoda ohřívání párků v mikrovlnce, je na talíři je zaklopit nejčastěji běžně používaným umělým poklopem a tak ohřát. Opět platí pravidlo, že čím pozvolněji uzeniny ohříváme, tím jsme k nim šetrnější. Ale ani tato metoda nezaručuje to, že nám párky nepopraskají a budou kvalitně prohřáté i uvnitř, což hrozí především tehdy, pokud budeme moc spěchat a budeme velmi nedočkaví.

Nejlepší metoda ohřátí párků v mikrovlnné troubě je uzeniny ohřívat opět ve vodě, tedy vložit do mikrovlnky párky či klobásky v nádobě s vlažnou vodou, tu zaklopit a pak pustit mikrovlnnou troubu na pozvolný ohřev. Po častějším využití tohoto postupu sami dojdete k ideálnímu času, jak dlouho a nakolik takto párky zahřívat, aby byly pěkně nadité, ale nepopraskaly a výtečně chutnaly. Opět zde poznáme, že jsou uzeniny již dobře prohřáté, budou-li plavat na povrchu vody.
rnbw

#60 Příspěvek od rnbw »

Maso bezne v mikrovlnke ohrievam, rovnako ako napriklad zemiaky ci ryzu. Hnusne nie je nic.
Parky dokazu prasknut aj vo vode a na plyne. Ale kedze ich nezeriem, tak tento problem nemam.
Odpovědět

Zpět na „Hvjezdná pjechota“