Ne, je to pětikoruna. Jestli platíš jinak než z účtu, tak sis to měl zavést už dávno.makak píše:Tak ona to není pětikoruna, já platil 18,- korun měsíčně navíc, ale je pravda, že o to tak nejde.
Aktuálně Česká pošta 2022-2025
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- tomasjedno
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Já to píšu v legraci, ale poslední 4 dny byly fakt zážitek. Napřed jsem myslel, že je to jen alergie. Prostě jsem nebyl schopnej jít o patro níž k jinýmu počítači a na mobil jsem skoro neviděl.
\\No to je překvapení, ty lidi si nedaj pokoj a furt choděj. Bez nich by pošta mohla fungovat úplně hladce od 10 do 14 hodin.
Celá tahle sranda je jen způsob, jak rozkrást nemovitosti a následně oddělit výdělečné služby, které připadnou spřáteleným soudruhům. Mimochodem tvrdí, že vlastní barák byl pro ně drahý, ale kolik budou platit nájem v OC radši neřeknou. Tahat balíky do 4. patra, to taky mohl vymyslet jen blb.kejki píše::D https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-i-zadarmo-drahy-presun-hlavni-pobocky-posty-provazely-v-brne-zmatky-230948
\\No to je překvapení, ty lidi si nedaj pokoj a furt choděj. Bez nich by pošta mohla fungovat úplně hladce od 10 do 14 hodin.
Ale - pošta už se dávno vlakem nevozí - proto byla ta budova na hlaváku - třídění zásilek zařizují automatické linky místo člověka, co ve vagoně během jízdy rozděloval zásilky do kastlíků, a v Brně je nová třídírna, přes kterou jde všechno na Heršpické. A pražák si tak namastí kapsu hned dvakrát - jednu za drahý pronájem v letmu a podruhé za výhodný prodej budovy v centru.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
DukeNuke píše:Ale - pošta už se dávno vlakem nevozí
Ale vozí, jen se to netřídí cestou. Naloží se to na uzlu, zavře, zamkne a jede to na jiný uzel. Na koleje jsou napojené uzly Praha, Pardubice, Olomouc a Ostrava. Do nedávné doby ještě byl uzel ve Třebové, tam se taky vozilo vlakem.
Uzel v Brně taky býval na nádraží, ale postavil se tak 15 let zpět nový někde v řiti v polích.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Na to klidně ať zapomenou. Kysela říkal, že to má pod palcem už Langr. Tož je taky naštvanej, protože by to bral taky.