ESR merač
Moderátor: Moderátoři
no byl to onehdá nákup (omyl) za "pakatel". Kondy prý byly ze zrušené výroby čehosi... Jináč kondíky (Nichicon, Panasonic, Elna, event. ještě Rubycon, Samxon) hlavně kupuji v ECOMu, jsem zatím spokojený. Je fakt, že kondíky spec. konstrukce s např. velkou kapacitou, malým průměrem a vysokým tělem (viz. např. sekundáry PC zdroje) se obtížně shánějí (orig., od uvedených výrobců, ne pajcky)... Je to tak, chybama se člověk učí.
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Jejich nejlepší snap-in řady co drží skladem jsou někde z přelomu roku 2000 (uvedení, ne výroba), možná. Dají se sehnat zpravidla nové řady tak s pětinásobnou životností a o pětinu až polovinu lepší kapacity v daném pouzdře a napětí.
Teď jsem si projel tu tvoji tabulku - jestli to jsou všechny zásoby co máš nevím, ale když si baj vočko proberu můj listopadový nákup - asi 17000 bez DPH za elektrolyty (Nippon, Panasonic, CD, Elna, Illinois Cap...), tak z tvého seznamu bych koupil leda 1 položku. Máš úzký sortiment.
A zklidni hormon, občas to čte pár lidí, kterým tvých 150K projde v kondíkách rukou za týden.
Sendyx píše:Kafe melu, Vávro.
Teď jsem si projel tu tvoji tabulku - jestli to jsou všechny zásoby co máš nevím, ale když si baj vočko proberu můj listopadový nákup - asi 17000 bez DPH za elektrolyty (Nippon, Panasonic, CD, Elna, Illinois C
Jen za elyty? A co zbytek? Podle toho musíš fungovat 30 hod. denně a nechodit spát
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Pokukuju po tom, co naskladnit dál, pokud máš tip, napiš. Mám nějaký poptávky kolem 50-63 V pro audio, ale jak říkám - nebudu to už dělat jak třeba s těma KXJ jak všichni že jo určitě to budou chtít a pak koupí pár kusů…můžete dát nějaký typy co používáte nejčastěj.
Ale jak řikám, esli má někdo práva, už by se to hodilo oddělit, do ESR to vyloženě nepatří