Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 3
Moderátor: Moderátoři
Někde jsem četl, že vhozením se toho přístroje z pohledu zákona člověk vzdává bez nároku na odměnu.
Ale firma si ten materiál už od toho momentu vhození začíná nějak, řek bych nemálo cenit.
Na vodě mi to přijde v tom, že to člověk firmě věnuje, ale nic za to nedostává. Přitom podle jejich chování a opatření si toho cení nemálo.
Jako s tím papírem. Bezďáci běžně vybírají modrý kontejnery, protože to tam lidi sice hodili svozový firmě zdarma, ale jiná firma si toho papíru zdarma cení jinak - přímo jej vykupuje.
Ať tedy všecky druhotný suroviny vykupují všichni stejně a bude po problému.
Na těch červených jsem si všiml velkého polepu, kdy ten jeden mrzák dokonce drze hlásá "koruna za kilo" či tak nějak...
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy to nepripajam na siet, pozriem licencie SW (ak by nahodou boli legalne, tak kluce zalohujem), potom nabootujem Linux a disk premazem.
V zdroji bol taky svincik, ze som ho sprchoval vo vani a niekolko minut z neho tiekol bordel.
BTW. Ten Condor musi tiez do vane, je ochcany od nejakych zvierat.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Když to běželo, tak to smrdělo jak hospoda, asi to bylo někde kde se hulilo; vyfoukal jsem to stlač vzduchem a pak to pomalu vysmrádlo.
No a asi dva roky zpět jsem z kontejneru na velkoobjemový odpad vydoloval pár reprobeden Tesla ARS 9218. Skříňky trošku olezlé a pár ťukanců, ale repro a síťky naprosto intaktní. Jen se mi domů (asi 800 m) pěkně pronesly.
Ručička krásně volná, hned jsem vyzkoušel aspoň 1,5V a 9V baterii, ukazuje přesně (tedy nebylo s čím porovnat, ale skoro 1,5V a >9V ukázal , baterie jsou rozbalené na zkoušení).
- Přílohy
-
IMG_20180202_115748.jpg- ...a hned je ten den krásnější... :-)
- (235.47 KiB) Staženo 67 x
- Přílohy
-
IMG_20180202_153815.jpg- (207.41 KiB) Staženo 60 x
-
IMG_20180202_153653.jpg- holt mosaz...:-)
- (244.25 KiB) Staženo 74 x