Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
sinclair píše:Prodávalo se to i u nás, s 2p bednami Orion.
Taky to má české popisky, jako Prometheus. Jen tedy místo Plzeň to má na stupnici Plsen Promethea mám, téměř denně v provozu (spolu s DC 2080, kde je původní basák s rozpadlou pěnou nahrazen Teslou ARN 6608) a zvuk téhle kombinace mi zní lahodně. Víc muziky než z jednoho "legendárního a kultovního" prijímača z druhé strany Dunaje.
Kdysi jsem ho mel u vrtacky, vyhodu ma v tom, ze kdyz nenajedes vrtakem presne nad dulcikem vyznacenou diru, ve sveraku jsou takove vule, ze si to srovna a nezlomis vrtak Letel pomerne brzy do srotu. Mam pocit ze u nektereho z prodejcu cinskych vytvoru jako je Proma se dal koupit levneji a s dokladem.
právě uvažuji nad něčím podobným, potřebuju vrtat více děr s relativní přesností (aby sedly proti již stávajícím otvorům) a chtěl bych to nějak zmechanizovat. Na druhou stranu těch děr nebude zase tolik aby se mi vyplatilo něco echt kvalitního.
Pocitej s vulema 1-2mm na vsechny strany.
Bud se ti upnuta vec vikla, nebo se s tim neda hnout.
Kdyz si udelas dulek, tak to neni az tak velky problem. Horsi je, ze jsou vule i v upinaci celisti a tak pri pritahnuti se vrtana vec o par stupnu vyvraci. Na zemedelskou strojarinu kde milimetr zadna mira je to dobre, ale jinak na nic.
Na přesné vrtání je nevhodný. Alespoň mě se tedy neosvědčil. A z mého pohledu je tenhle šmejd i za půl ceny drahý. Jak bylo už napsáno, dost velké vůle a vůbec celé je to klumpoidní..
Já jsem ten krám kdysi chtěl, hlavně proto, že je to takový poslední mohykán..Technicky to není vůbec žádná sláva, protože návrh pochází někdy z r. 1987-88, bratislavská nf část a rádio opět se šváby šumí jako prase, ale byl prostě poslední sériově vyrobený, no.
Jeden majitel docela pěkného kusu za to, už před 7 lety, chtěl dost sebevědomou raketu. Myslím, že to má dodnes, jestli neslevil.
Za stejnou raketu jsem jen o půlrok později, koupil nikdy nepoužívaný, 24-vstupý mixpult AZL240. K němu pán za ty peníze přidal ještě dvě, též nikdy nepoužité AZK220, jednu AZK240 v origo kufrech a asi půlku dvoukoláku téměř nepoužitý kabeláže, včetně origo tesláckého páráku.
Tož tak asi s posledním mohykánem z Přelouče. Ten displej bude něco tehdejšího, přes pézetky dovezené z HongKongu či Taiwanu, takže sakra špatně opravitelný. Nestihli k tomu vydat ani servisní manuál.
Mmch., docela úspěšný pokus o uvedení do chodu té kravské ranveje, co nebyla od r. 1987 zapnutá, byl velmi zajímavý Ale opravy té K103 budou počítám, co se zatížení nervové soustavy, ještě zajímavější
sinclair píše:bratislavská nf část a rádio opět se šváby šumí jako prase
Jsou v tom klasické korekce a nešumí to, nf část je z celého toho přístroje asi nejpoužitelnější. Obvod displeje používá součástky z výroby RVHP. Samotný LCD panel nevím odkud je, ale vypadá, že by mohl být tuzemský.
Delty se vyskytují celkem často, horší je, když chce člověk sehnat zachovalý kus s funkčním displejem a pěkným panelem a hlavně s origo bednami k tomu.
Já nevím, no. Slyšel jsem to všehovšudy 3x, ale jak FM, tak kazeta při pokojové hlasitosti podložené šumem.
U toho z majitelů, kde to bylo úplně nejvýraznější, k tomu byly připojené ty bratislavské dvoupásmovky s plastovým, děrovaným čelem, co se dodávaly k 635A a 637A.
Dovnitř jsem neviděl a neviděl jsem nikdy ani schémata - podle toho šumu jsem usuzoval na použití švábů.
Takže jenom subjektivně - jestliže to má při pokojové hlasitosti zhoršený odstup i s "klasickými korekcemi" - nějak podobně, jako jej mají zhoršený třeba 813-816A, tak je v tom zapojení prostě něco špatně.
Jak funkce INTIM upravuje přednes?