Zajímavé nabídky na Aukru, Bazoši apod. 1

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#556 Příspěvek od Hubert_79 »

sinclair píše:Prodávalo se to i u nás, s 2p bednami Orion.

Taky to má české popisky, jako Prometheus. Jen tedy místo Plzeň to má na stupnici Plsen :P
Promethea mám, téměř denně v provozu (spolu s DC 2080, kde je původní basák s rozpadlou pěnou nahrazen Teslou ARN 6608) a zvuk téhle kombinace mi zní lahodně. Víc muziky než z jednoho "legendárního a kultovního" prijímača z druhé strany Dunaje.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
bu2520

#557 Příspěvek od bu2520 »

zajímavé parametry křížového svěráku ..tady..
termit256

#558 Příspěvek od termit256 »

Kdysi jsem ho mel u vrtacky, vyhodu ma v tom, ze kdyz nenajedes vrtakem presne nad dulcikem vyznacenou diru, ve sveraku jsou takove vule, ze si to srovna a nezlomis vrtak :-)
Letel pomerne brzy do srotu. Mam pocit ze u nektereho z prodejcu cinskych vytvoru jako je Proma se dal koupit levneji a s dokladem.
bu2520

#559 Příspěvek od bu2520 »

právě uvažuji nad něčím podobným, potřebuju vrtat více děr s relativní přesností (aby sedly proti již stávajícím otvorům) a chtěl bych to nějak zmechanizovat. Na druhou stranu těch děr nebude zase tolik aby se mi vyplatilo něco echt kvalitního.
termit256

#560 Příspěvek od termit256 »

Pocitej s vulema 1-2mm na vsechny strany.
Bud se ti upnuta vec vikla, nebo se s tim neda hnout.
Kdyz si udelas dulek, tak to neni az tak velky problem. Horsi je, ze jsou vule i v upinaci celisti a tak pri pritahnuti se vrtana vec o par stupnu vyvraci. Na zemedelskou strojarinu kde milimetr zadna mira je to dobre, ale jinak na nic.
Killroy
Moderátor

#561 Příspěvek od Killroy »

Na přesné vrtání je nevhodný. Alespoň mě se tedy neosvědčil. A z mého pohledu je tenhle šmejd i za půl ceny drahý. Jak bylo už napsáno, dost velké vůle a vůbec celé je to klumpoidní..

Slušný křížový svěrák je cenou někde úplně jinde.
pavel16

#562 Příspěvek od pavel16 »

Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#563 Příspěvek od Hubert_79 »

Mno, mám pocit, že tuto Deltu zde někdo uváděl ve vlákně "Co jste si zajímavého přinesli...", taky měla flek na displeji.
sinclair

#564 Příspěvek od sinclair »

Myslím, že podle toho umístění fleku je to přesně ona..
Je to taková trochu bílá vrána, pod 2,5 nepůjde. Vsadíme si ? :D
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#565 Příspěvek od Hubert_79 »

Sázet se nebudu :P Myslím, že se po tom jen zapráší.
sinclair

#566 Příspěvek od sinclair »

Já jsem ten krám kdysi chtěl, hlavně proto, že je to takový poslední mohykán..Technicky to není vůbec žádná sláva, protože návrh pochází někdy z r. 1987-88, bratislavská nf část a rádio opět se šváby šumí jako prase, ale byl prostě poslední sériově vyrobený, no.
Jeden majitel docela pěkného kusu za to, už před 7 lety, chtěl dost sebevědomou raketu. Myslím, že to má dodnes, jestli neslevil.
Za stejnou raketu jsem jen o půlrok později, koupil nikdy nepoužívaný, 24-vstupý mixpult AZL240. K němu pán za ty peníze přidal ještě dvě, též nikdy nepoužité AZK220, jednu AZK240 v origo kufrech a asi půlku dvoukoláku téměř nepoužitý kabeláže, včetně origo tesláckého páráku.
Tož tak asi s posledním mohykánem z Přelouče. Ten displej bude něco tehdejšího, přes pézetky dovezené z HongKongu či Taiwanu, takže sakra špatně opravitelný. Nestihli k tomu vydat ani servisní manuál.
sinclair

#567 Příspěvek od sinclair »

Mmch., docela úspěšný pokus o uvedení do chodu té kravské ranveje, co nebyla od r. 1987 zapnutá, byl velmi zajímavý :D
Ale opravy té K103 budou počítám, co se zatížení nervové soustavy, ještě zajímavější :D
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#568 Příspěvek od Lukas-Peca »

sinclair píše:bratislavská nf část a rádio opět se šváby šumí jako prase

Jsou v tom klasické korekce a nešumí to, nf část je z celého toho přístroje asi nejpoužitelnější. Obvod displeje používá součástky z výroby RVHP. Samotný LCD panel nevím odkud je, ale vypadá, že by mohl být tuzemský.

Delty se vyskytují celkem často, horší je, když chce člověk sehnat zachovalý kus s funkčním displejem a pěkným panelem a hlavně s origo bednami k tomu.

http://peca.g6.cz/anp471.html
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#569 Příspěvek od Hubert_79 »

Co k tomu bývalo za bedny?
sinclair

#570 Příspěvek od sinclair »

Já nevím, no. Slyšel jsem to všehovšudy 3x, ale jak FM, tak kazeta při pokojové hlasitosti podložené šumem.
U toho z majitelů, kde to bylo úplně nejvýraznější, k tomu byly připojené ty bratislavské dvoupásmovky s plastovým, děrovaným čelem, co se dodávaly k 635A a 637A.
Dovnitř jsem neviděl a neviděl jsem nikdy ani schémata - podle toho šumu jsem usuzoval na použití švábů.
Takže jenom subjektivně - jestliže to má při pokojové hlasitosti zhoršený odstup i s "klasickými korekcemi" - nějak podobně, jako jej mají zhoršený třeba 813-816A, tak je v tom zapojení prostě něco špatně.
Jak funkce INTIM upravuje přednes?
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“