Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Abych se vrátil k topicu. Včera nákup přes Bazoš. Žádný vofuky, domluvili jsme se mailem, zajel jsem si do Mříčné u Jilemnice, pán měl pro mě připraveno, dal jsem mu litr, potřásli jsme si rukama a hotovo.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Nejvíc dementní, co jsem viděl, tak jsou "PAN RAMBO" a "9MM XXXXX". Oboje na srando SUVéčkách.
Metresa jednoho našeho místního podnikatele má zase na přibližovadle staré provedení končící na 0000.
Po vyčerpání 9999 kombinací se za dvojici písmen přidávalo třetí počínaje "A" a pokračovalo se dál podle abecedy = "AB(C)-xx-xx". Vyloučený byly G a Q, i když G bylo použitý v kódu Gottwaldova (kombinace GT-xx-xx), tak v dalších kombinacích se jeho použití muselo projednat extra, aby nedocházelo k záměně. Vyloučený kombinace byly třeba "KSC" (Košice - vidiek/venkov), "STB" (Strakonice) a podobně.
V Přerově zase taktně vynechali PRC a PRD...
On ani výskyt písmen X a F nebyl úplně pravidelný. ABX značka byla, ACX nikoli, ADX zase ano. ABF myslím nebylo, ACF taky ne, ADF rovněž ne, ale AEF ano.
Série ADA zas měla vozidla z půjčoven. Taky existovaly značka AA xx-xx, tu měla vozidla Hradu.
Je to vždycky recese, aby lidi pochopili, že oni na to prostě mají a ti druzí nee. Ti, co si to vybrali, tak tu recesi myslí vážně, ale ještě jim nedošlo, že toho blba ze sebe dělají oni.
Já osobně vidím přínos "značky na přání" v tom, že si je lze snadno zapamatovat. Tudíž všici tihle ulítloši, co si dávají na tabulku nejrůznější vosloviny, se akorát víc vystavujou pozornosti PaChů i všelijakejch udavačů za všecko, co na cestách i necestách (např. D1) vymňouknou za 3,14čoviny. Jsou jednoduše mnohem snáz dohledatelní. Proto já preferuju značku, která je jinak absolutně nezajímavá a nezapamatovatelná bez speciální mnemotechniky, kterou si samozřejmě k danýmu číslu vymyslím. Protože bez fotky jako rukolapnýho důkazu mi pak bude mnohem těžší cokoliv dokazovat ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!