Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
A když už jsi viděl to video, tak víš, jak se dociluje toho pěnění - funguje to stejně, jako perlátor na vodovodní baterce. Prostá pumpička s výstupní hadičkou Ti pěnu neuděla z ničím, protože se to musí našlehat se vzduchem.
Je jasný, že hustý mýdlo tím tak lehce neprojde, jako to tekutější.
Tak malé info z používaní. SW stojí za kulové. Když je slabá baterie tak to začne pípat, vypnu a nabíjím. 100procent to na displeji ukáže během 20min ale podle kabelu indik. nabíjení tomu tak není. Za tak krátký čas aby bylo nabito se mě nezdá. Do hodiny zhasne kabel tak to odpojím. Po zapnutí to ale pípá stále. Ne vždy po každém nabití, divný. Občas se na displeji něco ukáže a nezmizí, v návodu nic. Musel jsem dodělat malý hw vypínač. Ten vždy pomůže. Jako užitečný to je až na ten sw.
Jak jsi spokojeny s fungovanim - penovanim?
Ja mam objednany ten motorek s pumpickou z alika a hodlam to instalovat do diry v umyvadle ktera tam byla puvodne pro baterii. SW a HW (krome pumpy) si budu delat sam takze to mne netrapi, jde mi jen o tu penu.
Je trochu rozdíl baterie nabitá a baterie vybitá. Takže když to budeš napětím dobře krmit bude výsledek perfektní. Ještě bych řekl že hraje rozdíl poměr mýdla a vody. Jestli 1ku 2 či jedna ku třem. Při zkoušení počítej s tím že nějaké to množství mýdla padne na test.