Takže fáze desulfatace baterky 26Ah trvala přesně týden . Po týdnu se baterka plně nabila. Použil jsem tráfko z nějaké staré nabíječky tronic . Použil jsem 2 spojené vynutí , takže trafo dává 13,3V AC a třetí vynutí 10VAC je na ventilátorek chlazení . Nabíjecí napětí na výstupu vylezlo po týdnu k 14,3V .Takže pohoda. Už jsem to zabastlil do krabičky , přidal malý měřáček od číňana, který ukazuje výstupní napětí , ale až po připojení na baterku.
Nabijam ekkarovym zapojenim 24V trafko tah2 diody ziarovka, jednu 12V 85Ah trakcnu bateriu co bola 2 mesiace na 0V. Po 3 tyzdnoch stuplo napatie na 10,77V po odpojeni 230V ziarovka zne a na baterke je 10,6V.
Predpokladam 1 clanok v skrate? Nema zmysel drzat dalej na tom zazraku? Tak ze smer kos?
Měls to nejdřív zkusit nabíjet normální nabíječkou, jestli napětí vyleze nad 13V a po odpojení udrží aspoň 12,3V. Desulfátovat baterku, u který nevíš v jakým je výchozím stavu je pitomost. Navíc jsi zmatlal 2 různý věci dohromady - s trafem TAH-2 a žárovečkou jde o udržovací nabíjení = krytí samovybíjení, na desulfataci je potřeba trafo s větším výkonem, aspoň 0,5-1A při 14-16V.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!