Philips 55OLED803/12
Moderátor: Moderátoři
1, co ta viedlo k tomu aby si upgradoval sw v telke ?kozejk píše:ahoj všem. Takže přišel nový TCON a nepomohlo. Dávám sem tři logy, ten první je origo na starý TCON, druhý je na nový a třetí log je po flaschnutí z USB.
Uplně jsem to nestudoval ale pořád to odkazuje na vadný TCON.
Poprosím o konzultaci.
Zkusím se zaměřit na napájení TCON. Vypadá to, že když odpojím flexe mezi TCON a MAINBOARD nic se nemění. Zkusím pak ještě stáhnout log když bude odpojený. Když bude stejný opět prověřím mainboard a napájení TCON.
2, t-con je presne s takeho isteho modelu TV alebo je len vyzorovo taka ista ?
3, dumpy zo starej t-con mozed urobit a niekde upnut ?
odpovím taktojandur píše:1, co ta viedlo k tomu aby si upgradoval sw v telke ?kozejk píše:ahoj všem. Takže přišel nový TCON a nepomohlo. Dávám sem tři logy, ten první je origo na starý TCON, druhý je na nový a třetí log je po flaschnutí z USB.
Uplně jsem to nestudoval ale pořád to odkazuje na vadný TCON.
Poprosím o konzultaci.
Zkusím se zaměřit na napájení TCON. Vypadá to, že když odpojím flexe mezi TCON a MAINBOARD nic se nemění. Zkusím pak ještě stáhnout log když bude odpojený. Když bude stejný opět prověřím mainboard a napájení TCON.
2, t-con je presne s takeho isteho modelu TV alebo je len vyzorovo taka ista ?
3, dumpy zo starej t-con mozed urobit a niekde upnut ?
1 - zoufalost
2- jo je to stejný model
3- dumpy můžu udělat asi velmi omezeně, pár NAND jsem dělal ale co jsou na TCON nebudu mít patice.
Prosím tě, jak můžeš sundavat BGA, když ani nevíš jestli ti tam jde 12V ?
BE-PWR-EN = Backend power eneable
Pokud se ti to náhodou povede rozběhnout, tak to stejně není konec, obraz bude nekoukatelný. Protože každý displej je unikátní...
not all fault at OLED are bad-- some issue can remain working with minimal issue at displaying generate
Philips OLED TVs. we can switch the protection code to off via binary.
- ropy it on empty usb stick and insert it while the tv off at USB 1
-turn on the Tv it will restart 2 or 3 time then plug out the stick and turn on the tv.after it finishing from restart... .. it should got out from the protection issue.
Neměl by někdo NVM pro 55oled803? Možná by mi to pomohlo?