Katastr nemovitostí - přístup od 1.1.2026 - změna ?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
samec

#61 Příspěvek od samec »

Tak už mi captha neunguje.
Zřejmě používáte zastaralou verzi internetového prohlížeče, proveďte jeho aktualizaci (v případě Firefox na verzi 148 a vyšší).
Vážne by ma zaujímalo, čo také zásadné v captcha zmenili, že už to nemôže bežať na staršej verzii. :roll:
p32

#62 Příspěvek od p32 »

Otázkou je spíše jen to, jak zjistí, že máš tu starou verzi. Takhle blokovala i Česká Spořitelna přístup na George. Stačí si to ve FF nastavit a je pokoj.
danhard

#63 Příspěvek od danhard »

Jo, kvůli George jsem si musel pořídit počítadlo s W10, na XP mně to přestalo fungovat :(
A co myslíte, dali chudýmu důchodci příspěvek ?
Nedali, musel jsem prodat pár rentiérských akcií Erste, abych si koupil jinej :lol:
lesana87

#64 Příspěvek od lesana87 »

Co nutí tak chytrého člověka, zůstávát u tak blbé banky?
danhard

#65 Příspěvek od danhard »

To nevíš, že důchodci jsou konzervativní ?
Chodí mi tam a manželce důchod a musel bych žádat o převod.
Pobočku v Jesenici zrušili a myslíš, že stačí jen tak někam zavolat ? :lol:
Pikofarad

#66 Příspěvek od Pikofarad »

Zajdeš do nové banky,založíš účet,vystaví ti potvrzení,které pošleš datovkou nebo doporučeně na důchodové.Nic složitého.Spořka nikdy víc 🤮🤮25 let už s nimi nekamarádím
Zkus Partners nebo Creditas
nostalcomp

#67 Příspěvek od nostalcomp »

danhard píše:Jo, kvůli George jsem si musel pořídit počítadlo s W10, na XP mně to přestalo fungovat :(
Tak mi to nedalo a po letech jsem to opět vyzkoušel:

WXP s poslední ofiko verzí FF 52.9.0 ESR se ani po úpravě UA nechytá a džordž zobrazí jen bílou stránku. Ani se neobtěžuje napsat nějaké upozornění.

Ty samé WXP s Baziliškem (někdy z loňska) a upraveným UA na W10 normálně zobrazí přihlašovací okno, které se zdá být funkční. Dál jsem to ale nezkoušel.

Jinak přistup z "nepodporovaných" W7 s upraveným UA na W10 funguje normálně. Taky jsem kvůli tomu kdysi koupil PC s W10, ale jakmile jsem zjistil, že to jede i s W7, dodnes jsem ho ani nezapnul :)
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“