Prepacte mi tuto reakciu ALE NEROBTE ZOMNA AZ TAKEHO VOLA ZE NEVIEM AKE MAM MERACIE PRISTROJE. Ale prepacil by som Vam to ak sa obavate o moju bezpecnost.
Poduška ORAVAN
Moderátor: Moderátoři
-
Návštěvník
-
Návštěvník
-
Návštěvník
kutilmil píše:pre Anonym
No myslim si ze tebe by sa skorej hodila rozprávka o krátkozrakom
Já Ti chci zatím slušně naznačit , že jsi diletant , který si hraje na odborníka . Takovou snůšku kravin napsal pod sebe málokdo . To je bohužel pro Tebe skutečnost a ne pohádka , abys tedy věděl o čem je řeč . Ivan
kutilmil píše:mam problem s fotenim daj cislo poslem MMS, aj ked neviem naco ti to bude aole ak posles cisielko obratom posielam mms. Inac mozem poslat foto: OSCILOSKOPU, MULTIMETRA S VYSOKONAPäťOVOU SONDOU, GENERATORA SIGNáLOV... CO VLASTNE CHCES?? ALEBO PRIDI NA KAVU KU MNE DO SKALICE POKECAME A VSETKO TI POUKAZUJEM.
Už na inom vlákne som Ti povedal svoj názor na Teba, ale týmto si to potvrdil TOTÁL HALUZ
1. šajn
2.si frajer, ktorý všetko ovláda /len neviem potom,prečo tu smrdíš
3.NEVIEŠ SA NORMÁLNE SPRÁVAŤ, lebo Tvojí rodičia Ťa to asi neučili...
Na Tvoj problém tu už bolo dosť povedané...Ale Tvoje reakcie svedčia o tom, že si asi iba dement, ktorý vie o TV iba toľko, že ju treba pred pozeraním zapnúť! Len Ty o tom nevieš! Vo svojej nevädomosti začínaš urážať! A to nie je iba toto vlákno.A preto navrhujem smer ,,Kôš"
Si tu iba 19dní a už si tu dokázal pourážať všetkých na mnohých vláknach.
Mimochodom, teraz mi zaplo! Zslabý sa odmlčal a teraz tu je TENTO