Hyundai CTV-2970SP, chassis M36

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
TomasX

#61 Příspěvek od TomasX »

Burajko píše:Pevne verim,ze to urobil ako prve...Ked si si nepozrel funkciu Q833,tak sa k tomu nevyjadruj. :wink:

Burajko píše: Tak naco tam spomina Q833 ??? Ten moze byt aj nakomplet prerazeny,tazko sposobi prapatie.(150v),druha regulacna smycka prebere regulaciu.

Víš Burajko já to fórum čtu pozorně.
xxxe píše:Tak jsem vyletoval Q833 ven a zapnul ,zdroj zacvrlikal a naskočilo na B+ 150V a pomalu se zvedalo až na 160V a současně blikala LED standby .Chlěl jsem ještě měřit ostatní napětí kde kolik je ale zdroj zas lehnul a cvaká (na B+ je zas 0-40V).

Proto jsem napsal co jsem napsal.
Machr jsme každý, ovšem vždy v oboru někoho druhého ...
Burajko

#62 Příspěvek od Burajko »

Tak sorry.Vcera som bol trochu z domu vytoceny.

Podla mna to bude nejaka apsolutna 3.14covina.Tazko sa to na dialku opravuje...
Ako kolise napatie na C806 pri cyklovani ?
Už druhý krát strihám a furt je to krátke
xxxe

#63 Příspěvek od xxxe »

Lidi ,díky za snahu poradit.
Ale už jsem ji kompletně šrotnul.Na tohle nemám nerva.
Burajko

#64 Příspěvek od Burajko »

Ako poznam Murphyho zakony ,za tyzden sa objavi TV z takym istym zdrojom a zavadou.
Už druhý krát strihám a furt je to krátke
xxxe

#65 Příspěvek od xxxe »

No já fakt proměřil co se dalo kolem zdroje a ve zdroji,rezistory všechny v pořádku a hodnoty sedí,elyty ve zdroji komplet nové i kolem co se mě nezdálo už.Trandy ve zdroji nové,io taky fungláč,diody všechny ve zdroji na primáru i sekundáru i když všechny co jsem vytáhnul tak OK ale jistota je jistota a stejně na nic a telka nejela,týden v háji.
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#66 Příspěvek od PeteBurns »

No myslím, že už len práve kvôli tomu zabitému týždňu by stálo za to prísť na tú poruchu :wink: To ja by som určite nevydržal, radšej by som zaplatil niekomu čo to spraví, s tým, že by mi povedal, čo vlastne tomu bolo :)
xxxe

#67 Příspěvek od xxxe »

Nj co nadělám,pak někdo třeba napíše že to řešil taky stejnou závadu a dělal to vadný TDA8944 a půjdu do kolen.Ten jsem neodpojil.

Podobný chování zdroje bylo ale v OK-Line TV a byl odpálený taky audio konec.No řešit to už nebudu ,je šrotlá ta TV a nechal jsem si jen desku pro případ že budu potřebovat nějakou součástku někam. :D
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“