Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Nejsu žádným fóristem, ale když něco negómu, tož, přindu se zeptat. A když se nesnesitelně nudím, nebo když jsu na plech, někdy se může stát, že se i pokusím poradit. Zdraví Jura!
Vietnamská válka už je dávno pryč. Jenže jsou tady další války a tohle téma je furt aktuální. Nevím, jestli si dneska ještě někdo dovolí o válkách objektivně muzicírovat, aspoň někdo z těch absolutně nejslavnějších a nejsvětovějších hudebních seskupení, co slyší celý svět. Tipuju, že ne. Ale pokud by to bylo dneska a svět by se v něčem podobal tomu tehdejšímu, asi by hráli podobně...
Nejsu žádným fóristem, ale když něco negómu, tož, přindu se zeptat. A když se nesnesitelně nudím, nebo když jsu na plech, někdy se může stát, že se i pokusím poradit. Zdraví Jura!
Hrozně se mě to zarylo do paměti. Viděli jste The Bronx Tale ("příběh z bronxu")? Tohle hráli zrovna ve chvilce, když tam napadli černocha, co jel na kole, pak do něho kopali, když ležel na zemi... A zároveň ten borec, co byl jejich kamarád, chodil s černošskou holkou... Ten film pro mě byl zvláštní námět k uvažování, ve kterým jsem si dodnes neudělal jasno (ale ne zrovna v tomhle, naťuknutým tématu)...
Jinak, Moody Blues jsou pro mě nezajímavá skupina, ale ještě tohle se jim podařilo: