Obrubníčky z betónu

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
adakar

#61 Příspěvek od adakar »

Nakoniec som na pokus použil na vibrácie vhodnejšiu: priamobežnú pílu. Po priložení pod formu začali liezť z betónu bublinky ako červy. A bolo ich dosť. Videl som u betónu také niečo prvý krát, nikdy som podobné neriešil, tak dúfam že som odliatkom tým len prilepšil; máme tam staršie obrubníčky 4 cm, tak isto doma som ako malý chlapec zliezal tenké okrasné domáce odliatky okolo záhonov kvetov, a sú na dvore pohodené dodnes, určite nebolo z toho nič vibrované, kto by to robil, dúfam že aj tie moje, vylepšené, niečo vydržia... Nechcem tým spochybňovať dobre mienené rady, len to bol jeden z pohonov pre mňa...

Počasie mi dovolilo odlievať až v stredu, po priebežnom polievaní som to v sobotu musel odložiť do kôlne, teploty mali padnúť k nule.

Musia teraz čakať na vyzretie, kedy by mohli ísť zeme?
Přílohy
obrub5.jpg
obrub5.jpg
obrub4.jpg
obrub4.jpg
obrub3.jpg
obrub3.jpg
obrub2.jpg
obrub2.jpg
obrub1_4cm.jpg
obrub1_4cm.jpg
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Behemot »

termit256 píše:Dej kousek late cos natrel impregnaci nekam do travy vedle nenatreneho a za 2 roky uvidis rozdil - vubec zadny :-)

Mě teda na půdě neroste tráva, ty seš v zemjlance nebo co?

A nechceš vole dojít, že bych tě natřel a jako správnej škůdce bys chcípl? :lol:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“