Pošta je poslední dobou taková nějaká. Před 14 dny mi byl poslán od Písku balíček, dorazil den po podání, bohužel mi zboží nevyhovovalo a vracel jsem ho zpátky. Došel zpět taky druhý den, paráda.
Ale před vánocemi to nemělo chybu. Chtěl jsem opravit žaluzie a tak jsem objednal díly. A 4.12.19 z eshopu byla odeslána zásilka, podle trasování zásilek zůstala na podávací poště. Po dohodě s eshopem 11.12. poslána nová. Obě zásilky zůstaly na podávací poště do 17.12. a potom je nějaký poštovní šotek poslal za mým synem, který sice do podzimu bydlel ve stejné ulici, ale v jiném domě. Syn se přestěhoval k Bydžovu a na poště si zařídil „dosílku“.
Když jsem zjistil na „trasování“ pohyb zásilek hned jsem mu zavolal, ať je nepřebírá a vyrazil na poštu.
Tam zavolali vedoucí pobočky, která telefonicky zařídila vrácení zásilky na moji adresu. Další den mi poslala SMS, že mi zásilku doručej, nebo si ji druhý den vyzvednu na poště. Trasování ale ukazovalo, že zásilku vracej odesilateli.
Dorazil jsem na poštu, vystál 20 minut frontu. Potom na mě vyklopila kusadla šéfka, co jsem to s ní už řešil a která nechala poslat obě zásilky sem.
Ptala se jestli mi včera konečně zásilka došla. Řekl jsem že ne a dal ji lístek s čísly zásilek. Samozřejmě potřebovala ještě občanku, zákaznická
karta od pošty, že prej k ničemu !?
Zírala do monitoru, pak zkoušela volat asi na tři místa a nakonec zkroušeně přiznala, že už s tím nic neudělá. Potom mě začala zpovídat jestli mám na schránce jmenovku. Snažil jsem se jí vysvětlit, že schránka i zvonek jsou řádně označeny, na adrese bydlíme 38 let atd. Nakonec jsem ji požádal, aby celou akci ukončila a pustila z hlavy. Za to jsem si vykoledoval další tři omluvy a já se raději pakoval z pošty, protože fronta za mnou už povážlivě narostla. Eště mi někdo dá na budku, lidi z těch vánoc už blbnou.
Domluvil jsem s eshopem sloučení zásilek a poslání přes „zásilkovnu“ a to prošlo.
Čísla v tomhle tvaru jdou vložit najednou a rozklikněte "detaily".
RR0259574512L,RR0259573914L
http://www.postaonline.cz/trackandtrace