Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 3
Moderátor: Moderátoři
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
- elektrosvit
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
No a kdykoli jdu kolem, tak pro zajímavost nahlédnu
- weed_smoker
Podobně je to s některejma na textil,rozsápe to pytel,zahryzne se tam bunda/svetr a konec.
co z nich bude ještě nevím
- elektrosvit
Celeron píše:Myslíš tím zajisté křečkování neboli Diogenes syndrome. Tak takový lidi znám minimálně tři. Jeden z nich má plnou zahradu vraků Škoda 120 ve dvou vrstvách nad sebou, místama i ve třech. Vše prorůstá kopřivama a černým bezem. Vše je tak shnilý, že to nevemou ani ve sběrně železa.
Druhej má celej barák zarovnanej stohy novin, co hromadí cca 60 let.
Nějak mi tam chybí ten třetí, že by Celeron?
Sinclair píše:Takže mých asi 1.000 kádéček různých typů už je na Bohnice?
Ajaj, tak to už jsem asi jasnej
Pár 120 mám taky...
Jdu se léčit
Vrtalo mi to hlavou, nakonec jsem se na to vhodně oblékl a skusil to sám. Jde to
Od té doby už jsem tam ale nebyl. Co kdyby mě to začalo bavit, to už by bylo vážné
I tak je všude jinde elektroniky dost a dost.
weed_smoker píše:Ty nový kontejnery s dvojitym bubnem jsou asi na jedno použití...
Hehe, u nas nekdo ten dvojity buben zasabotoval polyuretanovou penou, takze zustal trvale odevreny pro vsechny a vetsi veci se odkladaji na zem. Ale moc dlouho se to tam neohreje, tipuju max. par hodin. Takze to pak ani asekol nemusi vyvazet
https://zpravy.idnes.cz/kontejnery-rabovani-uviznuti-bezpecnost-fg4-/domaci.aspx?c=A180201_171432_domaci_dtt (detekcni PIR cidlo s GSM modulem