Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 3

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
starecd

#676 Příspěvek od starecd »

Leošu, zeptej se bezďáků :D Na kabely jsem viděl tyčku s ohnutým drátem a na věci co se dají uchopit "prodlouženou ruku".
lesana87

#677 Příspěvek od lesana87 »

Třeba nebylo "spláchnuto". :)
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#678 Příspěvek od Hubert_79 »

Normálně, rukou. On ten kontejner má rozbitý ten vhazovací mechanismus a byl plný. Takže pohoda, dobře jsem na to dosáhl. Byly vidět jen záda, nečekal jsem, že to nebude rozbité a už vůbec jsem nepředpokládal funkčnost. Ale je tomu prd, normálně funguje. I baterka dobrá, teď to má 20 %. Jediný omezení je ten starej andrid, je tam 3.2 a spousta programů už tam nejde.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
elektrosvit

#679 Příspěvek od elektrosvit »

Ve vedlejší obci měl červený kontejner otevřená spodní dvířka, asi ho někdo vypáčil. Aspoň půl roku trvalo, než ho opravili nebo vyměnili...
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#680 Příspěvek od Hubert_79 »

Tohle mi přijde, že ani nevyváží... Tím, že do toho strčíš pracky se to asi nikdy nenaplní, často do toho je někdo zanořený. Rozbitý to je minimálně rok a když k tomu někdo dá televizi, tak tam rozmlácená (asi z toho něco dolují bezdomáči) leží klidně měsíc.
No a kdykoli jdu kolem, tak pro zajímavost nahlédnu :)
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
weed_smoker

#681 Příspěvek od weed_smoker »

Ty nový kontejnery s dvojitym bubnem jsou asi na jedno použití,když do toho vysypu "mrtvoly",který jsem v ledasčem vyměnil,tak se obvykle igelitka o to rozsápe a drobotina (jednotlivý spálenosti,někdy to sežere i obranou DPS )napadá mezi ty bubny.Pak už to kolikrát nikdo bez heveru nebo tyče neotevře.Stačí,když tam zapadne jeden šroubovej tyristor nebo něco v TO-3 a jenom rukama už s tim nejde hnout.
Podobně je to s některejma na textil,rozsápe to pytel,zahryzne se tam bunda/svetr a konec.
fredis

#682 Příspěvek od fredis »

Ale je to ekologický! :lol: :lol:
Rotor rotuje a stator stagnuje...
konosuke

#683 Příspěvek od konosuke »

ponivač nosím v kabele základní vercajk tak z vraku již důkladně očesaného TV LG sem kuchnul dva repráčiky 8Ω - 15/20W zaujaly neobvyklým tvarem ani kruh ani elipsa nýbrž něco na způsob čs smetáku (vysavače) série Tesla ARZ...
co z nich bude ještě nevím
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
elektrosvit

#684 Příspěvek od elektrosvit »

To jsem jednu dobu taky praktikoval. A po letech skladování vyhazoval do šrotu téměř plná kolečka repráků, co s nimi...
Kremik

#685 Příspěvek od Kremik »

Celeron píše:Myslíš tím zajisté křečkování neboli Diogenes syndrome. Tak takový lidi znám minimálně tři. Jeden z nich má plnou zahradu vraků Škoda 120 ve dvou vrstvách nad sebou, místama i ve třech. Vše prorůstá kopřivama a černým bezem. Vše je tak shnilý, že to nevemou ani ve sběrně železa.
Druhej má celej barák zarovnanej stohy novin, co hromadí cca 60 let.

Nějak mi tam chybí ten třetí, že by Celeron? :-)

Sinclair píše:Takže mých asi 1.000 kádéček různých typů už je na Bohnice?

Ajaj, tak to už jsem asi jasnej :-)
Pár 120 mám taky...
Jdu se léčit :lol:
Kremik

#686 Příspěvek od Kremik »

Kdysi jsem viděl, jak přímo předemnou někdo do červeného konteineru vlezl. Tak jsem si rovnou řekl, ať mi něco podá. Podal. V pohodě pak také vylezl.
Vrtalo mi to hlavou, nakonec jsem se na to vhodně oblékl a skusil to sám. Jde to :D
Od té doby už jsem tam ale nebyl. Co kdyby mě to začalo bavit, to už by bylo vážné :D
I tak je všude jinde elektroniky dost a dost.
Celeron

#687 Příspěvek od Celeron »

Kremik píše:Nějak mi tam chybí ten třetí, že by Celeron? :-)

Kdepak, já doma nemám téměř nic. Více v SZ. :wink:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
RayeR
Kontaktovat uživatele:

#688 Příspěvek od RayeR »

weed_smoker píše:Ty nový kontejnery s dvojitym bubnem jsou asi na jedno použití...

Hehe, u nas nekdo ten dvojity buben zasabotoval polyuretanovou penou, takze zustal trvale odevreny pro vsechny a vetsi veci se odkladaji na zem. Ale moc dlouho se to tam neohreje, tipuju max. par hodin. Takze to pak ani asekol nemusi vyvazet :)
Celeron

#689 Příspěvek od Celeron »

Hmm, tak to ještě u Vás nedotáhli k dokonalosti. Copak nejsou ty kontejnery hlídaný kamerou velkýho bratra?
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
RayeR
Kontaktovat uživatele:

#690 Příspěvek od RayeR »

Jako kamery tu sou vsude po sidlisti (na rozich strech panleaku - ty otocny), ale nikdo to neresi, primo u kontu teda ne. Zajimavejsi, az nekdo v cervene najdete toto:
https://zpravy.idnes.cz/kontejnery-rabovani-uviznuti-bezpecnost-fg4-/domaci.aspx?c=A180201_171432_domaci_dtt (detekcni PIR cidlo s GSM modulem :)
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“