Příroda kolem nás
Moderátor: Moderátoři
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Když jsou i v Ostravici, tak už všude.Hubert_79 píše:Máš špinavej nehet na palci![]()
Já byl na Vysočině (okr. Jihlava) a shledal jsem, že tam zřejmě žijí bobři, podle ohlodaného stromu. Měl jsem za to, že tito žijí především v oblasti Šumavy a Českého lesa a ono ne, i na Vysočině. Nejde o žádnou neosídlenou pustinu...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě jsem je většinou rozmáčkl. To byl tak strašnej smrad, že i po vysátí tam hodinu nešlo fungovat...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ZdenekHQ píše:Tak jsem si řekl, že by na zimu bylo dobrý pořádně zavřít okno od dílny, ....... a těch smradlavých ploštic,
Mám na baráku špaletový okna těsněný silikonovou hadičkou s ozubeným perem do drážky vyfrézovaný v zárubni okna. Těsnění je na vnějším i vnitřním okně. Ty svinský smradlavý ploštice dokážou překonat i ty dvě těsnící hadičky a vlýzt až na parapet uvnitř.
Vřele nedoporučuju na ně brát vysavač. Jak se mlátí v tý hadici a pak ve vnitřním pynglu, tak ukrutnej smrad i z jedinný vyluxovaný. Musel jsem pytel hned vyhodit, fakt se nedalo dál luxovat.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Celeron píše:Vřele nedoporučuju na ně brát vysavač...
Já na tohle používám bezsáčkovej cyklón, kterej stejně po vysypání automaticky vyperu v kýblu i s filtrem.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Ftáčie búdky vyzarajú ináč, to čo máš na fotke je FTÁČIE KRMIETKO (no možno ti naňho polezú aj mačky a drevokocúre, ako sa v Českocúrkovsku hovorí veveričkám, ale to už je tvoja vec, ako to zabezpečíš) ... Náter akýmkoľvek VONKAJŠÍM bezfarbým lakom, ako spomenul Forbidden, najlepšie lodným, alebo vonkajšou farbou NA DREVO - na to stačí obyčajná syntetická Industrolka, na drevo pod ňu treba dáky základ ako penetráciu. Rozhodne sa vyhni akýmkoľvek vodou rieditelným sračkám - sú pridrahé aj zadarmo, lebo sú s nimi nekvalitné a minimálne trvácne výsledky ...adakar píše:Čím ľahko a finančne dostupným by bolo dobré ošetriť drevo vtáčej búdky...
A kutilmile - nelituju tě