Aktuálně Česká pošta 2022-2025
Moderátor: Moderátoři
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Ta co byla nejblíž skončila před rokem, z druhý nejbližší to skoro stále přeposílají jinam, prý z kapacitních důvodů, ale spíš věřím tomu, že taky skončí. Těch beden na mobil jsou zde už čtyři.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
rnbw píše:Tam sa ako nudzovy sposob da pouzit jedine krompac.
Nový adventní kalendář?
Pravda je, že zásilkovna je posledních pár měsíců pomalejší. Začíná mi víc sedět balíkovna - jen teď taky "doručují" jeden z balíčků na pobočku (a to na poštu) už týden.
Doporučenou zásilku už sem skrze zdražování vyškrtl z inventáře na posílání drobných věcí. Oznámenky ve schránce tři dny po vyzvednutí (protože to nabonzovala paky) je taky krása.
Takže za mně pochvala balíkovně - alespoň někde jim zásilkovna ukázala jak to lze dělat...
- tomasjedno
p.s. jak víte, že se nikdo nekouká a neposlouchá, když tu ta možnost je?
https://www.root.cz/zpravicky/francie-n ... -telefonu/
Ruprecht píše:Myslíte to zařízení s operačním systémem reklamní společnosti, která žije z prodávání vašich dat...
Jasně a úplně nejlépe na tom jsou ti co říkají "všechny ty Internety bych zakázal nebo zakázala". Lidi nebuďte zas tolik s prominutím předpos****! Stejně už o Vás velký bratr ví i to co o sobě ani vy sami nevíte.
Doma pozor na Windows a dokonce i tlačítkový telefon je stále sledovaný operátorem. Navíc všude jsou kamery, takže je musíš vysledovat a zakrývat si před nimi obličej. Taky se musíš krýt i před projíždějícími auty kvůli kamerám v nich.