Příroda kolem nás
Moderátor: Moderátoři
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Ono s invazivními druhy to máš těžké. Třeba takový bolševník velkolepý je fakt neřád, nebo takový rak (nevím druh, ale je z Ameriky), který přenáší račí mor a dost to decimuje populaci raka kamenáče.
No a pak jsou živočichové a rostliny sice nepůvodní, ale nepáchají tady nic nežádoucího.
A keď chce zabrať ďalšie územie a vyrúbať stromy, spraví si zoznam ktoré stromy sú nepriateľské. A že na tých stromoch sídlia vrany a veveričky? Tak ich tiež napíše na ten zoznam. Čo keď sa vyrúbu všetky stromy určitého druhu? Žiadny problém, pripíše sa na zoznam ďalší druh, a rúbe sa ďalej. Hnus, velebnosti.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ta moje šestnáctiletá koule najednou zhubla a ztratila pojem o čase a prostoru. Pije sice o něco (asi 1/3) víc (mívají problém s ledvinama), žere v pohodě, ale chodí jak já po flašce slivovice se sousedem. Bohužel na rozdíl od ní i po té flašce trefím na záchod, ona najednou sedne a ....
Psal jsem místnímu veterináři, ale pan zastupitel zatím nemá čas.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Bolest už je u koček slušně potlačovat, první byl Loxicam a teď je ještě nějaká tableta.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Takže držím smutek a nebýt Avastu, co mě přivádí k šílenství, tak se tady dnes ani neozvu.
R.I.P.
R.I.P.
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem měl při kopání docela strach, že narazím na plochej kámen, což znamená, že tam leží něco většího. Ale když jsem tam tak seděl na zemi u té díry v zemi, tak jsem zjistil, že je tam vážně nějakej divnej klid. To místo jsem měl pořád před očima už asi 14 dní před tím, než to kočka zabalila.
Teda je tam klid, nebýt poslední záhadné události, kdy během jedné noci zmizel čerstvě a poctivě pohřbený oblíbený papouch po mojí máti, který ji přežil o hromadu let, i když v "techničáku" podle ní to neměl. To bylo jak po zásahu poltergeista s dynamitem v ruce. Patrně si pro něho máti přišla ze záhrobí a pořádně naštvaná, že musela tak dlouho čekat, ale protože jsme na technickém fóru, tak se tyto úvahy nepřipouští, i když to popíralo veškerou logiku. Ale to provedení přesně odpovídalo její povaze, když se vztekala.
To prostě nebylo o tom, že by nějaký zvíře mělo hlad.
Prostě náhoda.
Asi si večer pustím ten horor z roku 1989 od Stephena Kinga, kdysi jsem ho viděl jen v angličtině na Teleclubu či Filmnetu. A od Plexisu Svět jsou bary. Samozřejmě originál od Ramones znám taky...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Vyčistil jsem žabinec, nějaký ztráty opět byly, ale minimálně dva pulce loni užovka nesežrala, protože tam vesele řádí dva mladí skokani. Jeden si tam dokonce už nalákal babu. Z toho asi ještě nic nebude, ale jen ať se učí, kdyžtak ho někdo snad zaskočí. Nějakej ten mlok či larva vážky jsou tam taky, jen vážka byla asi zvyklá chodit pěšky v tom binci, co tam přes zimu vždycky nalítá, a najednou musela plavat...