DEL samozřejmě funguje na běžně prodávaných samotných deskách i v novověku Ale nefunguje na OEM deskách. A tenhle čínský paskvil ze zbytků je cosi mezi. Ale doteď nevíme, jestli na klávesnici aspoň bliknou LEDky.
Tak jsem to na stole nastrkal do sebe . Klábosnice USB svítí . Po startu i restartu problikne po nějakém čase stříška megatrends , zhasne a jen nápis BMGR miss pre -ctrlaltdel , na jakékoliv Fko při startu nereaguje .
Už jsem na to asi přišel . Ono to sice vezme hodnoty z USB klábosnice ale .. Napíšu , po resetu , reálný čas a datum , při odchodu z listu to napíše zadal jsi špatné hodnoty (englicky) , no a ty se uloží a potom to nenajede ... takže asi o to jde , že hodnoty zadané z USB klábosnice to nevezme . Alespoň se to tak tváří . Proto mi nejspíše řekl , že to chce PS , dodávám jako neznalec .
Baterka je nová . Po zadání reálných hodnot a uložení po restartu problikne tabulka megatrends a černá obr a nápis viz výše . Po resetu CMOS najede to staré datum a "dá" se editovat . Po uložení a restartu do černa .
A tak dokola .
no ale to chování je správné. Není tam disk s OS, co chceš víc?
V okamžiku hlášky že nenašel bootdisk už se do biosu nedostaneš. Po resetu cmos to dost možná jde do biosu automaticky