Koupě osciloskopu do asi 4000Kč

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
stepa
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od stepa »

Sob píše:Tak KF521 jsem dnes sehnal i ten druhý KSYxxB. Nevíte, jestli ještě DENKL prodává ty tunelky?

tak tam napis,nebo zavolej...neni nic jednodussiho :wink: ,kazdej o tom tady mluvi,ale nikdo nevi jestli je tam maji :lol:
Sob

#77 Příspěvek od Sob »

Jenže nikdo neodpovídá, stránky jsou už 6 let neaktualizované.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od stepa »

Sob píše:Jenže nikdo neodpovídá, stránky jsou už 6 let neaktualizované.

a telefon taky neberou?
Sendyx

#79 Příspěvek od Sendyx »

Není to pravda, zrovna dnes mi od nich přišla zásilka. Stránky jsou aktualizované minimálně vloni.
Sob

#80 Příspěvek od Sob »

Tak to se omlouvám za dezinformaci, teď mi přišel i e-mail. GE134 nemají, GE131/132/133 mají, ale s nimi nejspíš osciloskopu fungovat nebude?
S.Jarda

#81 Příspěvek od S.Jarda »

Ano, GE134 bohužel opravdu nemají..... neválí se někomu nááhodou doma? :(
Sob

#82 Příspěvek od Sob »

To asi neseženeš. Jestli máš 566, tak můžeš použít z druhé časové základny, nebo postavit tu s integráčema.
jef111
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od jef111 »

Sob píše:To asi neseženeš. Jestli máš 566, tak můžeš použít z druhé časové základny, nebo postavit tu s integráčema.

Ano taky se obávám že neseženeš...
Sháněl jsem na VUT v Brně (po "skladových" zásobách), prolezl jsem celé město a po GE134 ani stopa...
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
Sejny

#84 Příspěvek od Sejny »

GE134 jsou, ale nikdo je nepustí 8-) jedině když si u nich necháte oscilo opravit :idea: Taky jich určitě bude plno někde v rusku.
Sendyx

#85 Příspěvek od Sendyx »

Za GE13x existují ruské náhrady, ale mají myslím jiná pouzdra a nejsou naprosto shodné. Taky to je do Ruska trochu z ruky.
right13

#86 Příspěvek od right13 »

ja som teraz za vybornych 3000 sk zohnal aj zo sondami BM550.
Sob

#87 Příspěvek od Sob »

No, já jsem sehnal za výborných 3000Kč dva funkční BM-566A i se sondami a schématy . Jeden je s tunelkama a druhý s integráči. U jednoho nejde kalibrátor a u druhého šel špatně generátor časové základny, ale už jsem vyměnil tranzistor za 6Kč a valí dobře.
Naposledy upravil(a) Sob dne 27 čer 2007, 18:18, celkem upraveno 2 x.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od stepa »

Sob píše:No, já jsem sehnal za výborných 3000Kč dva funkční BM-566A i se sondami a schématy :lol: . Jeden je s tunelkama a druhý s integráči. U jednoho nejde kalibrátor a u druhého šel špatně generátor časové základny, ale už jsem vyměnil tranzistor za 6Kč a valí dobře.

tak jo chlapci..predhanejte se kdo ma vetsi EGO :lol:
jef111
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od jef111 »

Oba dva obchody jsou dobré, ten s BM566 je lepší... Já o svých obchodech nebudu mluvit a vytahovat se tady, záleží většinou na štěstí a člověk taky musí vědět kde shánět, rozhodně ne v prodejně s měřícími přístroji :wink:
To se musí na místech, kde takové věci nejsou ceněny, nebo aspoň kde tomu majitel(é) nerozumí a nevědí jakou to má hodnotu. To se pak dá vydyndat za hubičku.
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
stepa
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od stepa »

jef111 píše:Oba dva obchody jsou dobré, ten s BM566 je lepší... Já o svých obchodech nebudu mluvit a vytahovat se tady, záleží většinou na štěstí a člověk taky musí vědět kde shánět, rozhodně ne v prodejně s měřícími přístroji :wink:
To se musí na místech, kde takové věci nejsou ceněny, nebo aspoň kde tomu majitel(é) nerozumí a nevědí jakou to má hodnotu. To se pak dá vydyndat za hubičku.

nejak tak
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“