kutilmil píše: Ale ked to spravil tak ma skoro slahlo.
Určitě z toho,že jsi měl koupené vadné IO,viď.
O tomto problému jsem tu psal já i pár dalších kolegů,takže se Ti vůbec nedivím,že jsi byl s nervama u konce při řešení této závady.
Moderátor: Moderátoři
No tak to taky potom prosím napiš,jak jsi dopadl. Nejspíš Ti,ale řekne,že je to nesprávnou manipulací.kutilmil píše:je to tak, ja niesom sice opravar profesional robim to len zo zabavi ale tizden som chodil jak 🤐 okolo toho a isteho problemu. Sak skusim zavolat p. Ferkovi a uvidime ci sa dohodneme.
Pesko píše:Mňa nedávno pán Ferko prekvapil obvodmi TDA 8356 s označením výrobcu niečo ako NXO. Sú to také splynuté písmena a ťažko to rozlúštiť. Chcel som to nafotiť ale sa mi nepodarilo urobiť taký detail.
S obavami som jeden kus namontoval do TV OVP a teraz čakám ,či sa mi TV nevráti naspäť.
Vidí sa mi ,že v poslednom čase to ide v Avelmaku s kvalitou dolu kopcom.
Dúfam , že sa pán Ferko alias fero2 vyjadrí.
to urcite novy io je vecinou pokazeny daj tam stary a pockaj 2 dni mozno sa zobudi len maj trpezlivost ta sa vyplaca vzdy a za kazdeho pocasia,,,,kutilmil píše:Moisindis Ďakujem ale vsetko urobené. Objednal som novy IO a skusim ho este vymeniť. Normalne sa za seba hanbim ze si neviem rady s po....nym vertikalom. Ja si ale myslim ze bude ten novy IO spatny.