Když se podívám, že mám asi 2 příspěvky za den, tak lituji klávesnici těch, co mají 20 příspěvků denně a o ničem.
Zrušení politických vláken a PL repostů na EB - ANKETA
Moderátor: Moderátoři
Jak už napsal Mysteri, někdo se k němu dopracuje prostým tapetováním píčovin a politiky /která zde i dle mého názoru má hovno co dělat/, někdo má onen "titul" buď zaslouženě, protože opravdu zná a umí, nebo jej naopak vůbec nemá, protože jej a/nepotřebuje, b/netapetuje kokotiny a píše k věci.
Výsledek, dosažený pouze sčítáním příspěvků /bez odečítání smazaných/ má potom díky několika málo jedincům velmi pochybnou hodnotu.
Dovedeno ad absurdum - odstraněním "titulu" a pouhým ponecháním označení moderátorů/adminů by se jednak nic moc nestalo a jednak by to pravděpodobně tapetáře demotivovalo.
Všimni si, že někteří jedinci /pokud už tedy vlezou do odborné sekce/ obvykle jen kvoknou nějakou hovadinu, co problém ani nepomáhá řešit, ani není často k věci.
Typicky:
Tazatel : "Myslíte, že je problém v součástce xxx, nebo je chyba v samotném zapojení?"
Kvokatel: "Seš úplně mimo"
masar píše:Některé předchozí příspěvky tomu ale neodpovídají (pokud jsi zájmenem "nám" myslel "my všichni").
Predbehol ma ,,sinclair", ten to pochopil. Ja osobne, tie hodnotenia a la ,,plukovník" a ,,boss" mám u prdele. Sú však ľudia, ktorí sem páchnu prvý krát, nie su zbehnutí ako to beží vo fórach (ako ja pred 15 rokmi...) a si myslia, že kto má titul napr. ,,teamboss", tak je na tom odborne vyššom ,,leveli" a budú hltať jeho príspevky. A teraz, keď sem príde na Bastlírnu, a natrafí napr. na ,,Team Bossa" BOBOBO, ktorý sa ,,zbossoval" iba vďaka niekoľkonásobnému dennému spamu z PL. Porovnaj ho napr. s kokunom, sinclairom, Hillom, kondíkom, Ekkarom, atď, atď, atď......
Už si, MASARE, pochopil myšlienkové pochody môjho kmeňa
P.S. Tiež som radšej za zničenie tých titulov, hviezdičiek a podobných 3,14čovín. Nech majú označenie iba ,,adminovia", teda osoby, ktoré majú právo zasahovať v tomto webe, a je mi jedno, či medzi sebou budú mať nejaké hodnosti. To už bude iba na dohode medzi nimi.
Dobře, budu konkretní: Myslíš si, že někdo, jako např. BOBOBO tapetuje příspěvky za účelem navýšení počítadla příspěvků? Já si to nemyslím, to bych BOBOBOa podcenil a sám to považuji za dětinsky naivní, jak jsem už uvedl v prvním příspěvku. A to BOBOBO určitě není.sinclair píše:Masare, to je právě ten problém. Jak u koho...
edit: Stejná odpověď i pro Mysteri.
Masare, a teraz buď konkrétny Ty: Myslíš si, že je normálne, keď TU niekto spamuje denný prehlad IBA z jedného plátku už niekoľko mesiacov, nik mu to nezatrhne, dokonca najväčší súčasní cenzor bastlírny iba upravuje ,,správne" politické názory, BOBOBO zostáva KING. Ja sa, ako Slovák nechcem miešať do niektorých vaších vnútropolitických hádok, ale, v posledných mesiacoch vidím, že niečo sa tu maže veľmi rýchlo, a niečo tu zostáva veľmi dlho... Do toho sa však, ako ,,inostrajinec" nechcem miešať, to si tu musíte vyriešiť medzi sebou a agilným miestnym cenzorom, ktorý sa isto nespráva apoliticky...
Tak vadí ti ta BOBOBOva "hodnost" nebo nevadí?Mysteri píše:Však je nám jasné, že tie označenia nič neznamenajú...
edit: Omlouvám se autorovi vlákna za svoji reakci na příspěvek Achaba, kterým tahle OT-část začala.
Ještě musím odpovědět:
Já jsem svůj názor vyjádřil hlasováním v této anketě a zdůvodněním ve svém prvním (ne-OT) příspěvku.Mysteri píše:...Masare, a teraz buď konkrétny Ty: Myslíš si, že je normálne, keď TU niekto spamuje denný prehlad IBA z jedného plátku už niekoľko mesiacov, nik mu to nezatrhne,...
Alebo inak! Masare, podľa teba má ta hodnosť nejaký význam, keď Ťa to tak s..ie akurát pri debate o BOBOBO a máš dojem, že ho tu chcem (iba jeho v tej hodnosti???) zbaviť hodnosti ? Máš zvrátené myšlienkové pochody, sorry
P.S. Hlasoval som ZA ZRUŠENIE !Stačí?
p.s. A nemusíš na mne hned útočit. Já jsem na tebe také neútočil, ani jsem tě neodsoudil, jako právě teď ty mě. Raději odpověz na jasně položené otázky.
Masare, hodnota Tvého TeamBosse je naprosto odlišná od bobkova, je mnohem vyšší a uvěřitelnější, protože Ty, na rozdíl od něj, nemáš v hlavě nasráno a Tvoje komentáře či odpovědi většinou mají hlavu i patu.
Napsal to už velmi srozumitelně Mysteri a jestli máš problém chápat pro mne srozumitelný psaný text, nebo slovenštinu, tak to zkusím ještě jednou já:
Pokud si někdo -nedejbože- přečte velmi zřídkavý, bobkův "odborný komentář" a zároveň u jeho nicku uvidí titul TeamBoss, tak v lepším případě se přes SZ zkusí zeptat někoho jiného, v horším a pravděpodobnějším případě znechuceně vypadne se zeptat jinam.
Naštěstí -podotýkám naštěstí- se bobek do elektronických záležitostí sere jen výjimečně, zato ale ostatní sekce, které by mohly a měly zůstat pro typicky nezařaditelné, ale dle mne pořád TECHNICKÉ záležitosti /neb je to technické fórum/ vydatně tapetuje řídkými sračkami prakticky z jednoho zdroje.
Jako bychom všichni tady byli úúplní tupci, neuměli si najít potřebné aktuální informace sami a sami si vybrat i jejich zdroj.
Bohužel to vypadá na první i druhý pohled tak, jako by měl někdo přímo úkolem zásobovat TOTO KONKRÉTNÍ fórum KONKRÉTNÍMI jednostrannými politickými názory PL, chceš-li to tedy napsat "na plnou hubu".
Na mě /a asi nejen na mě/ to celé bohužel tak působí.
Kurrva, má toto fórum fakt zapotřebí si tu pěstovat typického politruka a ještě s titulem TeamBoss?
Pokud opravdu a vážně ano, vytvořme tedy zvláštní sekci, s přesným názvem "Politika" a je to vyřešeno!
Vidím název Politika - nelezu tam, neb si nechci nechat pokazit den či náladu. Takhle je to smíchaný s ostatními, víceméně neškodnými věcmi a tématy.
Má kurrva toto fórum zapotřebí nechat si zasírat rubriku "Nezařaditelné" špinavou politikou, namísto třeba -plácnu- obveselení nějakými sexy komiksy, jaké třeba kdysi kreslil Kája Saudek?
Myslím si -titul netitul- že je bobek zcela mimořádný kus primitiva.
Jestliže bobek žere obsah PL i s chlupama, jen se mu od huby a klávesnice práší, tak to nic jiného neznamená. Vysvětlení je velmi jednoduché:
PL a jiné, podobné dřísty a hlísty jsou totiž psány většinou tak chytře, aby dolní milión primitivů sežral jejich obsah na první dobrou.
Spíše by pomohlo řešit, jestli se to dá, vypnutí počítání příspěvků v té sekci a podobných.
Pokud by se to dalo, tak by si Zdenek (určitě nemá nic na práci) po tom nastavení mohl dát práci s tím, že sečte v té sekci nasbírané "body" pro jednotlivé přispěvovatele a prostě jim je potom odečetl. Hodnocení se potom samozřejmě upraví podle takto výsledných hlasů.
Nebo by se dal zrušit sběr bodů v sekci Nezařaditelné, Koš apod. a udělat nový součet bodů z toho "technického" zbytku. Je to samozřejmě na vyjádření Zdenka.
Takže tvoji invektivu:
odmítám jako snahu o překroucení významu toho, co jsem napsal a odvedení tématu od věcné roviny, ikdyž chápu, že udržet věcnou rovinu v této diskusi může být pro někoho problém.sinclair píše:...jestli máš problém chápat pro mne srozumitelný psaný text, nebo slovenštinu, tak to zkusím ještě jednou já...
Tohle je návratem k tématu bližšímu tohoto vlákna. A chceš-li psát "na plnou hubu", nesmíš se bát výrazů jako "placený troll" a nechodit kolem horké kaše. Diskusi to podstatně zkrátí.sinclair píše:...Bohužel to vypadá na první i druhý pohled tak, jako by měl někdo přímo úkolem zásobovat TOTO KONKRÉTNÍ fórum KONKRÉTNÍMI jednostrannými politickými názory PL, chceš-li to tedy napsat "na plnou hubu"...
Tohle je ovšem tvoje spekulace, kterou já nezastávám a diskutovat na toto téma nehodlám.
Nevím, kde bereš tu bohorovnost k takovému hodnocení. Já bych si to nedovolil. Uvědomuješ si, že každým takovým "hodnocením" druhého zveřejňuješ hodnocení sebe sama? Máš to zapotřebí?sinclair píše:Myslím si -titul netitul- že je bobek zcela mimořádný kus primitiva...
To se ti teda povedlo, zasel jsi vítr...p32 píše:...Pokud by se to dalo, tak by si Zdenek (určitě nemá nic na práci) po tom nastavení mohl dát práci s tím, že sečte v té sekci nasbírané "body" pro jednotlivé přispěvovatele a prostě jim je potom odečetl...