Výber jazdenky
Moderátor: Moderátoři
Mysteri píše:
Aj na Bazoši, aj na Autobazar.eu sa dajú nájsť aj dobré a seriozne ponuky. Samozrejme, nie za minimálnu cenu.
V tom s tebou súhlasím . Ale ak chce niekto stadiaľ kúpiť tak musí byť trpezlivý súsdrediť sa na daný typ a sledovať každý deň . Dobré ponuky sa rýchlo objavia a ešte rýchlejšie zmiznú. Keď bude sledovať napríklad Golf IV zistí že niektoré kusy sú tam aj dva roky.
A to hlavné tazateľ nepovedal cenu do akej je ochotný ísť !
Tutově to není žádná 07 - protože první generace fóblije se v Bolce přestala vyrábět v létě 2006 - výroba typu 6Y v závodě na Ukrajině pokračovala až do prosince 2006, ale v roce 2007 už ze všech linek sjížděla druhá generace označovaná stejně jako roomster 5J.Jirka píše:Duvsan píše:Prvá, síce nejak až príliš pekná
Tohle není r.v. 2007 ani náhodou, spíš 2003-4
A kutilmile - nelituju tě
Duvsan píše:Tečie olej - to znamená navštíviť servis a nechať si vymeniť guferá?
Audina ešte horšie?
Robia to určité bazary, alebo všetky?
Olej tečie od výroby je to najhorší motor v golfe. 1.4 je olejnička všade bude mláka za tebou
Audi ? Nie jednu som robil .Perlička je podvozok .Môj názor je taký : Je to krám ako všetko ostatné len s tým rozdielom že zaplatíš za značku či už pri kúpe alebo náhradných dieloch .
Všetky bazáre sa snažia predať lenže teraz už nie sú 90 roky keď ťa bazárnik výtal s hrubou zlatou reťazou na krku a každé auto ti vychváli .
Preto dnes už majú iné know-how
Niekedy nám nejaký kámoš alebo zákazník donesie auto ktoré sme servisovali a chce ho predať . Výhoda je že vieme celú jeho históriu a vždy sa dá dohodnúť na reálnej cene.
PS: Ale ak chceš auto na dva roky tak do 1200€ aj 1.4 Škoda alebo golf ti budú možno dobré.
Cenu do akej si ochotný ísť si ale neuviedol
Ono nie nadarmo sa hovorí za málo penez málo muziky
Pred 10 rokmi som kupil Mazdu, v prepocte tak za 3500. S klimou, ABS, airbagmi, elektrickymi oknami a vyhrievanymi zrkadlami. Mam ju dodnes, akurat je uz dost hnila, zozadu naburana (a zle opravena), spredu dobita od lietajucej trampoliny a zere olej.
...jinak ta modrá Almera určitě nevypadá špatně. Pokud by sundal ještě 100-200E, bylo by to fajn.
https://auto.bazos.sk/ford/?hledat=ford ... =&Submit=Hľadať&kitx=ano
Ja čisto len pre seba do okruhu 200km by som si kúpil niečo také
Má ho kamarát a je veľmy spokojný robíme mu servis . A to chodí naňom do nemecka za prácou
https://www.autobazar.sk/14731673/mitsu ... /#64348027
Nevydržal som.
Veselého Solvestra a všetko naj do nového roku.